Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

© Skiinformatie.nl

De zomervakantie is voorbij: op naar de winter!

Wintersportredacteur

Terwijl we in Nederland nog te maken hebben met een laatste eindsprint van de zomer, zitten veel mensen alweer reikhalzend uit te kijken naar de eerste sneeuwdump. Het einde van de zomervakantie is het moment waarbij er weer uitgekeken gaat worden naar het winterseizoen. Weg met de zomer en laat de eerste sneeuwval maar komen. We gaan weer een heerlijk winterseizoen krijgen, daar zijn wij van overtuigd!

Alleen de regio midden-Nederland heeft op dit moment nog vakantie. De scholen in regio zuid zijn alweer met de tweede schoolweek gestart en regio noord moet vandaag weer aan de bak. Regio midden gaat vanaf volgende week weer aan de slag. Er is weer een einde gekomen aan rustige snelwegen, zomerse vakantiefoto’s vanuit het buitenland en spelende kinderen op straat op een doordeweekse dag!

Regio NoordRegio MiddenRegio Zuid
13 juli t/m 25 augustus 201920 juli t/m 1 september 20196 juli t/m 18 augustus 2019

Heb jij al winterkriebels?

Bij het zien van de winterse beelden aan de andere kant van de wereld, beginnen bij mij de kriebels alweer te komen. Het gevoel dat komt kijken bij het maken van de eerste sporen in de sneeuw blijft tenslotte geweldig, dus laat die eerste vlokken maar vallen! Op de gletsjers heeft het de afgelopen maand al gesneeuwd en dit zijn allemaal voortekens dat de winter weer voor de deur staat. We kunnen weer gaan fantaseren over heerlijke Kaiserschmarrn op de piste, in de skilift zitten naar de top van de berg en uiteraard je dag eindigen in de après-ski met een kleine alcoholische versnapering. Deze vakanties zijn en blijven legendarisch. Een hele dag veel inspanningen leveren, om tenslotte rond 22.00 uur met een rozig hoofd in slaap te vallen. Vol goede en frisse moed elke dag opnieuw wakker worden. Heerlijk!

Heb jij al geboekt?

Wat uiteraard samen hangt met de winterkriebels, zijn de wintersportboekingen. Reisorganisaties knallen op dit moment met interessante vroegboekkortingen en zijn in overvloed aanwezig met advertenties op het internet. Alles om ervoor te zorgen dat zo vroeg mogelijk in het seizoen de kamers al volgeboekt zijn.

Rudi de dealmeister

Wil jij leuke wintersportaanbiedingen ontvangen? Wij hebben sinds deze winter wat nieuws, namelijk Rudi de Dealmeister. Hij komt elke dag met nieuwe aanbiedingen, zodat jij met een leuke aanbieding op wintersport kunt gaan. Op dit moment is het vroegboekseizoen in volle gang, en ook hier heeft Der Rudi aan gedacht. Bezoek de vroegboekpagina en bekijk per reisaanbieder wat er online staat.

Vroegboekkorting Summit Travel

Onze partner Summit Travel heeft aan het begin van het winterseizoen interessante vroegboekkortingen online staan. Bezoek de vroegboekpagina van Summit Travel en kijk of er iets interessants voor jou tussen zit!

Vroegboekkorting Sunweb

Ook Sunweb heeft al het aanbod online staan voor aankomend winterseizoen. Profiteer nu van hoge kortingen en zorg dat je niet te laat bent. Bekijk hier het overzicht per land!

Vroegboekkorting Bizztravel

Ben je op zoek naar een accommodatie, inclusief skipas? Bizztravel is hiervoor de perfecte reisorganisatie. Met een vroegboekdeal van Bizztravel op vakantie? Al vanaf €49,- per persoon heb je hier verschillende accommodaties online staan.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in