Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

De 5 populairste soorten branded skimutsen

© Skiinformatie.nl

Elke dag het laatste wintersportnieuws

Wanneer je op wintersport gaat, dan is een fijne skimuts een vast onderdeel van je uitrusting. Tegenwoordig kun je skimutsen zelfs met opdruk kopen. Welke skimutsen zijn het meest populair om te laten bedrukken? Wij vroegen het aan Pinkcube, leverancier van bedrukte promotieartikelen. Op basis van de verkoopcijfers hebben ze een top 5 samengesteld met de meest populaire soorten skimutsen. 

Waarom branded skimutsen?

Wie wil er nu niet een skimuts dragen met zijn of haar favoriete merk erop? En dat is niet het enige: het is voor bedrijven een slimme manier om te zorgen voor meer zichtbaarheid. En dat is vaak de belangrijkste reden om skimutsen te laten bedrukken. Zo is het mogelijk om je eigen skimuts te ontwerpen. De branded skimutsen kunnen onderdeel zijn van merchandise of als giveaway ingezet worden voor een promotiecampagne. Het kan ook net een extra reden zijn om je werkgever te overtuigen om met het hele bedrijf te gaan skiën. Zo heeft dat leuke bedrijfsuitje extra toegevoegde waarde.

Top 5

Er zijn tegenwoordig heel veel soorten skimutsen verkrijgbaar die gemaakt zijn van verschillende materialen. Welke skimutsen met bedrukking zijn momenteel het meest populair?  

1. Gebreide skimuts

Dit is een zeer populaire muts met een omslag. De muts is gemaakt van gebreid acryl en is makkelijk rekbaar, waardoor deze iedereen past. Verkrijgbaar in verschillende kleuren: van felroze tot legergroen. Met of zonder PU label met het logo verkrijgbaar.

2. 3M Thinsulate skimuts

Deze muts heeft hetzelfde model als de hiervoor genoemde gebreide muts, maar is gemaakt van 3M Thinsulate. Thinsulate is een zeer isolerend, synthetisch materiaal dat wordt gezien als één van de warmste stoffen ter wereld. Deze muts houdt je hoofd dus extra warm tijdens de wintersport.

3. Gebreide 100% rPET skimuts

Er wordt steeds meer waarde gehecht aan duurzaamheid, en dat geldt ook voor de skimutsen. Deze populaire skimuts is gebreid van 100% rPET ofwel 100% gerecycled kunststof.

4. Muts van fleece

Fleece blijft toch ook heel populair materiaal voor de wintersport. Het is lekker zacht, licht van gewicht en ademend materiaal. Het kreukt niet en zit zeer comfortabel. Dat zijn dan ook de redenen voor de populariteit van deze fleece muts.  

5. Ski buff

Dit is een multifunctionele skimuts, want door de bovenkant van de muts open te maken met behulp van het elastische koordje, maak je er een sjaal van. De ski buff zit altijd comfortabel dankzij het zachte fleece materiaal. 

Wat je de fijnste skimuts vindt, is natuurlijk persoonlijk. Weten wat belangrijk is als het gaat om de ski-uitrusting voor je kids? Lees dan het artikel over skikleding voor baby, dreumes, peuter en kleuter. En lees ook waar je aan moet denken na afloop van je wintersport. Zo ben je op alles goed voorbereid.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in