Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

DAKA summer sale: shop wintersportmateriaal met korting

© Skiinformatie.nl

Elke dag het laatste wintersportnieuws

Het is hartstikke zomer en hoe gek het ook klinkt, dat is hét moment om je nieuwe wintersportuitrusting te kopen. Veel shops hebben nu namelijk uitverkoop. Zo ook DAKA, waar je allerlei wintersportartikelen kunt kopen met hoge kortingen. En dan bedoelingen we écht hoge kortingen. We hebben de leukste aanbiedingen uit de DAKA summer sale voor je op een rijtje gezet!

DAKA summer sale

Toe aan nieuwe ski’s, een nieuw paar skischoenen of wil je er volgend skiseizoen in een compleet andere wintersportoutfit bij lopen? Dan is dit het moment om alvast je wintersportuitrusting aan te schaffen. Hoewel je er nog helemaal niet mee bezig bent, is dit namelijk het beste moment om alvast jezelf te voorzien van een nieuwe wintersportgarderobe. De winkels houden uitverkoop en de DAKA summer sale is een interessante voor de wintersportliefhebber. De collectie van vorig jaar kun je nu met hoge kortingen aanschaffen. En dan bedoelen we echt hoge kortingen. Zijn onderstaande aanbiedingen interessant voor jou?

De leukste aanbiedingen uit de wintersportsale

Deze aanbiedingen kunnen we je niet onthouden. Of je nu even wilt kijken naar een nieuwe ski-jas of geïnteresseerd bent in een paar spiksplinternieuwe latten… Dit zijn een aantal hele leuke aanbiedingen rechtstreeks uit de DAKA summer sale!

Bataleon snowboard met € 110,- euro korting

Skipak van NIKKIE met hoge korting

Fischer ski’s met € 200,- euro korting

Profiteer van € 60,- euro korting op een skibril van Oakley

Korting op een combi-pack: jas + broek van Rehall, in meerdere kleuren

Combi deal van Falcon: 2 voor € 59,99

Head ski’s met korting

Vroegboekdeals: boek je wintersport met hoge korting

Niet alleen je wintersportuitrusting kun je nu met hoge kortingen kopen dankzij de DAKA summer sale, ook je wintersportvakantie kan nu geboekt worden voor interessante prijzen. Organisaties stunten met vroegboekdeals, acties en het aanbod staat er momenteel voor scherpe prijzen op. Wil jij je aankomende skivakantie veiligstellen, maar wel voor een leuke prijs? Dan is het aan te raden nu alvast naar de aanbiedingen te kijken!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in