Nieuwsalert per mail ontvangen

Cleveradventuring’s Zero to Hero op Clypper

In navolging van grote sportclubs met een grote fanbase is sinds vandaag ook Cleveradventuring op ‘Clypper’ te vinden. Onze blogger Erik Clevering is sinds begin dit jaar hard op weg om ski instructeur te worden in Canada op dit moment. Erik had als snowboarder nog nooit op ski’s gedaan en had dus een lange weg te gaan. Sinds de start van zijn cursus is hij via ons, via zijn website, via Facebook en op YouTube te volgen en nu dus ook op het nieuwe kanaal Clypper. 

Clypper is een nieuwe mobiele broadcasting service die het mogelijk maakt om direct met je favoriete club, atleet of bedrijf in contact te komen. Je installeert Clypper op je mobiel en je meldt je aan voor een kanaal. Vervolgens krijg je melding van elke nieuwe video die op jouw kanaal geplaatst wordt.  Sportclubs als SL Benfica en NAC Breda gebruiken het om hun mooiste video’s te delen met hun fans. In samenwerking met Gloryfy zendt Erik vanaf donderdag wekelijks uit en krijg je direct de nieuwste video binnen via je mobiel.

Het enige wat je hoeft te doen is Clypper te gratis te installeren op je telefoon via je appstore, je telefoonnummer op te geven en je aan te melden voor het Gloryfy Unbreakable kanaal. Zo volg je Eriks vorderingen op weg naar ski instructeur, zijn pogingen tot een 360 en de harde leerweg tot een backflip. Wees niet bang als je nog niets ziet, aankomende donderdag zendt hij voor het eerst uit.

Wij bezochten het skigebied Tignes en het was top!

Bekijk nu de spectaculaire beelden!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in