Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Cin-Cin Partykeller: Cin-Cin Gerlos breidt uit

Cin-Cin Partykeller in Gerlos

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

De Cin-Cin in Gerlos heeft leuk nieuws vlak voor het seizoen van start gaat: ze breiden uit met de Cin-Cin Partykeller. De populaire après-skibar krijgt er een locatie bij en die locatie is veel Gerlosfans niet onbekend. Hij ligt namelijk aan de overkant van de weg.

Cin-Cin Partykeller

De Cin-Cin Partykeller is een tweede locatie met dezelfde missie als de Cin-Cin Gerlos. Hier vind je dezelfde gezelligheid, met dezelfde zangers en DJ’s. Dat is dus simpelweg nog meer après-ski, maar nu verdeeld over twee locaties. De naam Partykeller komt niet uit de lucht vallen, want de tweede locatie is gevestigd in een kelder.

Oude County Club

De Cin-Cin Partykeller komt waar tot voor kort de Country Club zat, in de kelder van Hotel Platzer. Voorheen kon je als de Cin-Cin z’n deuren sloot nog doorfeesten in de Country Club. Daar ging het feest tot diep in de nacht door. De afgelopen jaren was dat vanwege de coronamaatregelen al niet meer mogelijk. In de Cin-Cin werd wel gefeest en de vraag naar gezellige après-ski was overweldigend. Regelmatig was er in de Cin (zo wordt de bar in de volksmond genoemd) dan ook te weinig plek voor iedereen die naar binnen wilde. Een keuze voor uitbreiding lijkt ons dan ook een logische.

Openingstijden Cin-Cin

De Partykeller is dit seizoen vanaf 16 december dagelijks geopend. Van 16-18 december zijn de openingstijden nog aangepast en kun je er van 21.00 uur tot laat feesten. Daarna opent de kelder om 17.00 uur z’n deuren tot 01.00 uur. Dus waar kun je wanneer terecht als Gerlosganger?

Openingstijden Cin-Cin: dagelijks van 15.00 uur tot 23.00 uur
Openingstijden Cin-Cin Partykeller: dagelijks van 17:00 uur tot 01.00 uur

Skigebied Gerlos opent dit weekend

Het skigebied van Gerlos, de Zillertal Arena, staat op dit moment in de startblokken om open te gaan. Vanaf aanstaande zaterdag 3 december kan er weer geskied worden in de 150 kilometer grote skiregio. Dan gaan in alle dorpen, behalve Gerlosstein, de eerste liften open. Dit jaar vind je in Zell am Ziller trouwens een nieuwe lift, de 8-persoons stoeltjeslift Kapauns. Die vervangt de oude 2-persoonslift. Ga jij dit jaar die kant op?

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in