Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Bouwupdate: werkzaamheden Silvretta Arena in volle gang

Wintersportredacteur

Het duurt niet heel lang meer voor het skiseizoen weer begint. De Silvretta Arena is dan ook druk bezig met het aanleggen van de nieuwe Gampenbahn E4. Ze schieten al aardig op en verwachten voor komende winter klaar te zijn met de werkzaamheden. Ook is men momenteel bezig met het bouwen van een nieuw zelfbedieningsrestaurant en nieuw bergrestaurant. 

Update Gampen E4 en restaurant

Meer dan 100 bouwvakkers zijn op dit moment betrokken bij de bouw van de Gampen E4 en restaurant Gampenalpe. De routebeginselen zijn grotendeels voltooid en de eerste steunen zijn ook geleverd. Het betonwerk van het basisstation en het restaurant is op dit moment voor het grootste deel voltooid. Er wordt enorm veel beton en staal gebruikt voor de bouw. Het basisstation is gebouwd van 214 ton staal 1.400 m³ beton. Begin deze maand werd er gewerkt aan het stationsdak.

De Pre-assemblage van de kolommen vindt half augustus plaats. De kabelinstallatie is gepland voor eind augustus en aan het interieur voor het restaurant wordt momenteel volop gewerkt.

Meer informatie

Eerder schreven we al over de nieuwe stoeltjeslift, het nieuwe zelfbedieningsrestaurant en het Gampenalpe restaurant. Lees meer hierover in het onderstaande bericht.

Nieuwe lift, restaurants en piste in Silvretta Arena

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in