Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

© Facebook Ischgl

Bouwupdate: nieuwe Visnitz stoeltjeslift Samnaun in beeld

Wintersportredacteur

Silvretta Arena Ischgl – Samnaun is één van de modernste skigebieden in Oostenrijk. Om die naam hoog te houden, wordt er ieder seizoen wel iets vernieuwd. Dit jaar zijn de Velilleck- en Visnitz stoeltjeslift aan de beurt. Eerder kon je al een bouwupdate van de Velilleck bekijken, vandaag is de Visnitz aan de beurt. Wij zijn erg benieuwd naar het eindresultaat!

Nieuwe Visnitz stoeltjeslift

De oude 4-persoons Visnitzbahn N2 wordt deze zomer vervangen voor een moderne, 8-persoons D-Line stoeltjeslift met weerkap. Dat is een primeur, want dit model van het merk Doppelmayr wordt de eerste in Zwitserland. De Visnitzbahn werd gebouwd in 1978 en voor het eerst vervangen in 1994. Sinds die tijd hebben er meer dan 24 miljoen wintersporters in gezeten. De nieuwe Visnitzbahn gaat 10,5 miljoen euro kosten. Meer daarover lees je hier.

 

Bouwupdate

Er wordt momenteel druk gebouwd in het skigebied. Een foto-update van de nieuwe Visnitz N2 stoeltjeslift zie je hieronder. De foto’s zijn afkomstig van de Facebookpagina van Ischgl.

Visnitzbahn Samnaun

© Facebook Ischgl

Visnitzbahn Samnaun

© Facebook Ischgl

Visnitzbahn Samnaun

© Facebook Ischgl

Visnitzbahn Samnaun

© Facebook Ischgl

Bouwupdate Visnitzbahn

© Facebook Ischgl

Visnitzbahn Samnaun

© Facebook Ischgl

Bouwwerkzaamheden Visnitz stoeltjeslift

© Facebook Ischgl

Bouwwerkzaamheden Visnitz Samnaun

© Facebook Ischgl

© Facebook Ischgl

Bouwupdate Visnitzbahn Samnaun

© Facebook Ischgl

Wintersport in Silvretta Arena Ischgl – Samnaun

Silvretta Arena Ischgl – Samnaun is een groot, modern en grensoverschrijdend skigebied. Skiën doe je hier niet alleen in Oostenrijk, maar ook in Zwitserland. Je hebt hier toegang tot 239 km aan pistes die tot een maximale hoogte van 2872 meter reiken. Omdat het merendeel van de afdalingen boven de 2000 meter hoogte ligt, is het skigebied ontzettend sneeuwzeker. Je kunt hier tal van mooie tochten skiën en heerlijk lunchen in de vele berghutten.

Ischgl en Samnaun zijn de dorpen die bij het skigebied horen. Samnaun ligt in Zwitserland en is sfeervol en belastingvrij. Je kunt hier goed shoppen, lekker dineren en na afloop een drankje doen in de après-ski. Ischgl ligt in Oostenrijk en is een sfeervol en mondain dorp. Ook hier vind je een aantal mooie (dure) winkels. Ischgl biedt naast skiën en snowboarden tal van andere activiteiten. Liefhebbers van lekker eten en feestelijke après-ski zijn hier aan het juiste adres. De keuze is enorm en feesten kan tot diep in de nacht!

Tip: bezoek het Top of The Mountain Opening Concert!

 

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in