Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Bouwupdate: Luxe Stadlloft chalets Krimml

Herinner jij je nog die prachtige luxe Stadlloft chalets waar we laatst over schreven? Wij in ieder geval wel! Er wordt op dit moment hard gewerkt aan deze chalets die gelegen zijn op de Gerlosplatte en er is weer een bouwupdate. De eerste 4 appartementen zullen dan ook deze winter klaar zijn.

De chalets

De luxe chalets zijn gelegen in het skigebied Zillertal Arena. Ze liggen dan ook de perfecte plek, aangezien het skigebied eigenlijk de achtertuin is van deze chalets. Verder beschikken de chalets over een heleboel luxe en hebben ze een prachtige uitstraling. De traditionele chalets beschikken onder andere over een sauna, zonneterras, wijnkoelkast en nog veel meer. Het grootste chalet beschikt zelfs over een biertap.

Bouwupdate

In de video hieronder is te zien hoe de bouw van de chalets er op dit moment aan toe gaat. Zoals je ziet wordt er hier met man en macht gewerkt om deze chalets voor deze winter af te krijgen en krijgen de chalets al vorm. Echter moet er nog genoeg gedaan worden om deze winter in de chalets te kunnen verblijven. Wanneer je goed oplet zie je ook hoe dicht de chalets zich bij de skilift bevinden. Een groot pluspunt voor als je van de winter de eerste lift wilt hebben.

Meer informatie en boeken

Deze prachtige luxe chalets van Stadlloft kun je vanaf komend seizoen al huren. Ben je van plan om deze winter naar de Zillertal Arena te gaan en heb je nog geen accommodatie geboekt? Dan zijn deze chalets misschien wel iets voor jou! Hieronder vind je meer informatie over de Stadllofts. Wil je boeken? Dat kan via Direkt Holidays.

TIP: Mega luxe chalets in Zillertal Arena te huur vanaf €65,- p.p. per dag

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in