Nieuwsalert per mail ontvangen

TIP: Mega luxe chalets in Zillertal Arena te huur vanaf €65,- p.p. per dag

Wil jij deze winter ook naar de Zillertal Arena? De StadlLofts zijn echte droomaccommodaties om tijdens de wintersport in te verblijven. De chalets in Zillertal Arena liggen direct aan de piste en zijn van alle luxe voorzien. Deze nieuwe luxe accomodaties zijn zoals we al eerder bericht hebben op de Gerlosplatte gebouwd. De eerste 4 chalets zullen vanaf winter 2017/2018  te huren zijn en deze zijn aan te bevelen.

 StadlLofts

De spiksplinternieuwe StadlLofts zijn in traditionele stijl gebouwd. De chalets bevinden zich in Krimml en zijn werkelijk van alle luxe voorzien. Ieder Chalet beschikt over zijn eigen kenmerken en de chalets worden ook nog eens voor een goede prijs aangeboden.

De StadlLoft 1 is het chalet waar je u tegen zegt. Het chalet is 334 m² groot en is geschikt voor 14-18 personen. Het chalet heeft de beschikking over 7 slaapkamers, 6 badkamers en 7 toiletten. Dat zorgt voor genoeg plek voor iedereen. Maar dat is nog niet alles. Het chalet is ook voorzien van een panorama spa die is uitgerust met een sauna, een belevingsdouche en een relaxruimte. De keuken is ook van alle gemakken voorzien met een oven, magnetron, extra vaatwasmachine, Nespresso apparaat, koffiezetapparaat, wijnkoelkast en er is zelfs een biertap aan de bar! Mocht je toch nog iets te kort komen dan is er een conciërge beschikbaar. Verder kun je op 1 van de 2 terrassen terecht om te zonnen. Deze terrassen beschikken over een gezamenlijke oppervlakte van 25m². De auto parkeer je in de parkeergarage, die ook voorzien is van oplaadpunten voor de elektrische auto. Bekijk hieronder de plattegrond van het chalet StadlLoft 1.

De StadlLoft 2 beschikt over 109m² en heeft 3 slaapkamers en 3 badkamers. Dit chalet biedt hiervoor ruimte voor 6-8 personen. Verder is dit chalet voorzien van bijna dezelfde luxe als StadlLoft 1. Hierbij ontbreekt de biertap en is er geen spa. Uiteraard is er wel een Sauna in dit chalet aanwezig. StadlLoft 3 en 4 zijn geschikt voor 2-4 personen en hebben een oppervlakte van 73m². Deze chalets zijn voorzien van dezelfde luxe als StadlLoft 2. Bij de chalets is ook een gezamenlijk skiruim aanwezig met een persoonlijk skidepot. Daarnaast beschikt de gezamenlijke wasruimte over een droger en wasmachine waar de chalet gasten gebruik van mogen maken.

Ligging chalets in Zillertal Arena

De chalets in Zillertal Arena liggen op de Gerlosplatte net onder de Plattenalm. Dit betekent dat de chalets bijna direct naast de skilift staan, waardoor ze een perfecte ligging hebben. Het skigebied, de Zillertal Arena is een van de favoriete bestemmingen van de Nederlandse wintersporters. Het skigebied beschikt over zo’n 143 kilometer aan piste en 52 moderne liften. Daarnaast is het gebied erg geschikt voor de gemiddelde skiër.

Mocht je onze eerdere berichtgeving gemist hebben en erg benieuwd zijn naar de bouw van de chalets. Hieronder is te lezen hoe de bouw van de chalets ervoor staat.

BOUWUPDATE: Luxe StadlLoft chalets op Gerlosplatte

Prijzen StadlLofts winter 2017/2018

Lijkt het je wat om deze winter van al deze luxe te mogen genieten? Dat kan! Ondanks alle luxe zijn deze chalets voor een goede prijs te huren. De prijzen van StadlLoft 1 zijn hieronder te vinden. Mocht je meer informatie willen of willen boeken neem dan contact op met Direkt Holidays die deze chalets verhuren. Stel, je boekt in het laagseizoen en bezet het chalet met 18 personen, dan betaal je slechts 60 euro per dag, plus de energie en eindreiniging dan waardoor je op iets minder dan 65 euro uitkomt.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in