Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

© Bobsla GmbH

Bobsla: De nieuwe elektrische sneeuwmobiel

Wintersportredacteur

Klaar voor een nieuwe uitdaging in de sneeuw? Bobsla, een Tiroolse start-up in e-voertuigen, heeft een nieuwe elektrische sneeuwmobiel ontwikkeld. Deze gaat gegarandeerd voor veel plezier zorgen. Zin in een afwisseling tijdens wintersport? Race dan tegen je familie in de splinternieuwe Bobsla.

Bobsla: snel, duurzaam en goedkoop

Bobsla heeft een elektrische sneeuwmobiel ontwikkeld die nieuwe wintersportmogelijkheden biedt voor actieliefhebbers. Het voertuig is milieuvriendelijk en uniek door zijn groot schuiflichaam. Hierdoor is het voertuig licht van gewicht en relatief goedkoop. Ook snelheid mist de Bobsla zeker niet. Doordat de bestuurder bijna op de grond zit, is de snelheidsbeleving nóg sterker. En als dat nog niet genoeg is: de sneeuwmobiel heeft uitzonderlijke stuurmogelijkheden waardoor acties zoals driften eenvoudig zijn uit te voeren.

Selection 2020 prijs op ISPO 2020

Bobsla heeft met zijn nieuwe elektrische sneeuwmobiel de “Selection 2020” prijs gewonnen op de handelsbeurs voor sportartikelen en sportmode, de ISPO. Het voertuig wordt geleverd met twee batterijen die slechts in één minuut tijd vervangen kunnen worden. Volgens Bobsla GmbH is een investering in vier tot vijf Bobsla-machines gemakkelijk terugverdiend in twee wintersportseizoenen.

Bobsla in Obergurgl

De Bobsla is nog maar net uit, maar is nu al aan de Obergurgl Bergbahnen geleverd. Voor slechts 15 euro kun je in Obergurgl dus al genieten van de heerlijke spanning van de Bobsla. Benieuwd hoe het allemaal precies in elkaar zit? Kijk dan naar onderstaande video!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in