Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

© Skiinformatie.nl

Acteur bouwt après-ski bar in skigebied Liechtenstein

Wintersportredacteur

Aankomende winter kun je een nieuwe après-ski bar verwachten in het skigebied Malbun in Vorstendom Liechtenstein. Acteur Andy Konrad is hier al jaren bezig met de realisatie van dit project. Hij vond het maar niks dat je na het skiën niet even lekker aan de piste van een Glühweintje kon genieten. Gelukkig komt daar deze winter verandering in.

Acteur Andy Konrad is een onbekende voor de meeste Nederlanders. Toch is het geweldig waar hij op dit moment mee bezig is. Het komt niet vaak voor dat een acteur besluit een après-ski bar te openen!

Uitdaging

Even een après-ski bar bouwen klinkt nou niet bepaald ingewikkeld. Toch kwam de beste man voor flink wat uitdagingen te staan. Er zijn natuurlijk best wel een aantal regels waar je rekening mee moet houden. Andy had verschillende ideeën, maar de verantwoordelijke partijen hebben de meeste afgekeurd. Ook het indienen van een bouwaanvraag bleek ingewikkelder dan gedacht. Gelukkig is het hem uiteindelijk gelukt. Aankomende winter opent de Schlepp-Bar, onderaan de blauwe Täli piste. Dit gedeelte van het skigebied is ontzettend zonnig. Ideaal om de skidag af te sluiten!

Zin in

Andy heeft ontzettend veel zin in aankomende winter. Hoewel hij weet dat dit project niet winstgevend zal zijn, gaat hij er voor de volle 100% voor. Leuk weetje: vroeger kon je op deze locatie in een sleeplift stappen. Ook is er geen stromend water aanwezig. Uiteraard heeft hij daar wel zo z’n oplossingen voor.

Wintersport in Liechtenstein

Vorstendom Liechtenstein ligt tussen Oostenrijk en Zwitserland. Je vindt hier slechts één skigebied, Malbun. Dit kleine en gemoedelijke gebied telt zo’n 20 km aan pistes en is vooral populair bij families en beginners. Het is hier bijna nooit echt druk en wachtrijen bij de liften komen vrijwel niet voor. Ook ideaal: vanaf Utrecht is het iets meer dan 850 km rijden. Na 8 uur kun je al op de latten staan! De nieuwe après-ski bar is een goede reden om hier eens een bezoekje aan te brengen.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in