Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

De beste vaderdagcadeaus voor wintersporters

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

Over twee weken is het weer tijd om je vader in het zonnetje te zetten. Heb jij nog niks gekocht en is je vader gek op alles wat met wintersport te maken heeft? Geef hem een vaderdagcadeau in wintersportstijl! Alvast een leuke nieuwe muts voor aankomende winter of, voor als je echt uit wilt pakken, een paar nieuwe ski’s of nog specialer: een weekendje weg naar de sneeuw. In dit artikel vind je de leukste vaderdagcadeaus voor wintersporters.

Voor wintersporters is er niks leukers dan het krijgen van leuke en handige wintersportcadeautjes. Met Kerst, op je verjaardag en zelfs in juni zijn de winterse cadeaus welkom. Want hartje zomer of niet, daarna komt de herfst en al snel volgt de winter en het nieuwe skiseizoen. Kun jij ook niet wachten om weer op de latten te staan? Wakker de voorpret aan en ga lekker wintersportshoppen!

1. Ski’s

Wil je paps dit jaar extra verwennen? Of kom je uit een groot gezin en geef je het cadeau samen met je broers en/of zussen? Pak dit jaar extra uit en verras je vader met een paar nieuwe ski’s. Geen goedkope uitgave, maar zo hartje zomer kun je profiteren van flinke korting. Wedden dat je hem er super blij mee maakt!

2. Een leuke muts, sjaal of buff

Toegegeven, met dit soort temperaturen is een muts, sjaal of buff 100% overbodig, maar over een paar maanden is je vader er hartstikke blij mee. Als de herfst en winter weer hun intredes doen, verdient dat (misschien wel) half kalende koppie absoluut een beetje warmte. Thuis in Nederland en al helemaal op wintersport! Bekijk hier een aantal leuke modellen.

3. Zelfgemaakte Schnaps

Vaders maak je extra blij met een zelfgemaakt cadeautje. Het doet ze weer even terugdenken aan vroeger toen je ze nog verraste met een pennenbakje, tekening of versje. Nu kun je daar natuurlijk niet meer mee aankomen tenzij je een soort Picasso bent, maar wel met een flesje Schnaps dat je helemaal zelf hebt gemaakt. Houd met zelfgemaakte Schnaps wel rekening met drie weken wachttijd, dus geef je vader wat instructies mee. Bekijk hier het recept voor hazelnoot Schnapps.

4. Een zakflacon/heupfles voor sterke drank

Na drie weken wachten is de fles Schnaps klaar voor gebruik. Die kun je op één avond opdrinken, maar ook bewaren voor de volgende wintersport. Er moet natuurlijk wel een lekker drankje in de zakflacon/heupfles van je vader. Heeft hij die nog niet? Geef hem er eentje cadeau voor vaderdag! Ook nu al handig tijdens eventuele uitstapjes. Bij Bol.com bestel je er al eentje voor nog geen tientje!

5. Een nieuwe skibril

Nieuwe goggles of een nieuwe zonnebril die ook geschikt is voor de wintersport. Wedden dat paps blij wordt van een stel nieuwe kijkers?

Skibril

6. Samen op wintersport

Echt even helemaal uitpakken voor je paps? Kies dan voor het allervetste cadeau in dit lijstje: samen op wintersport. Je moet er misschien even voor in de buidel tasten, maar het is de onvergetelijke ervaring meer dan waard! Lekker een lang weekend of een hele week qualitytimen met pa op de pistes. Bestaat er iets beters? En als je een beetje flexibel bent, hoeft dat helemaal niet duur te zijn. Met Sunweb kun je al vanaf € 119,- per persoon vier dagen gaan skiën in Les Orres. Inclusief skipas!

Vader wintersport

7. Een middagje op de latten in SnowWorld

Is punt zes je nou net iets te duur? Ga dan lekker samen een middag skiën in SnowWorld. Een perfecte afkoeler tijdens deze warme zomerse dagen en een leuk cadeau voor je vader. Tickets voor SnowWorld moet je wel even vooraf online bestellen.

8. Wax- en slijpsetje

Veel vaders zijn echte doe-het-zelfers. Heb jij zo’n vader die van niets iets kan maken en het liefst dagen in de schuur staat te knutselen? Geef hem een wax- en slijpsetje cadeau. Zelf je ski’s waxen en slijpen is helemaal niet moeilijk, je bespaart er uiteindelijk flink geld mee én het is een leuke winterse bezigheid voor in een vrij weekend. Wax- en slijpspullen bestel je hier.

Borstelen voor ski's waxen

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in