Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

© Skiinformatie.nl

Aanbiedingen voor een wintersport in een vakantiepark van Landal Ski Life

Wintersportredacteur

Ook in de Alpen vind je vakantieparken. Je zult er misschien niet zo snel aan denken, maar er zijn genoeg mogelijkheden voor een wintersport in een vakantiepark. De meeste parken liggen aan of vlakbij de piste en bieden naast fijne accommodaties ook allerlei extra faciliteiten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan eens deze aanbiedingen voor een wintersport in een vakantiepark!

Wintersport met Landal Ski Life

Landal ken je misschien wel van de vakantieparken in Nederland. Maar wist je dat deze reisorganisatie ook wintersportvakanties aanbiedt? Onder de noemer Landal Ski Life vind je 12 verschillende vakantieparken in skigebieden in Oostenrijk, Duitsland, Tsjechië en Zwitserland. De vakantiehuisjes voor skiseizoen 20/21 zijn weer te boeken en vanaf nu met aantrekkelijke kortingen tot wel 25%!

7 aanbiedingen voor een wintersport in een vakantiepark

Landal Rehrenberg – Saalbach Hinterglemm

Vlakbij het dalstation van de recent geopende zellamseeXpress vind je Landal Rehrenberg. Je kunt vanuit hier dus niet alleen makkelijk skiën op de pistes van het Skicircus, maar ook op die van Zell am See – Kaprun. Met de Ski ALPIN CARD heb je toegang tot maar liefst 408 km aan pistes! Landal Rehrenberg is van alle gemakken voorzien. Je vindt hier onder andere 126 appartementen om in te overnachten, een verwarmd buitenzwembad, een restaurant, animatie voor kinderen. Meer informatie, prijzen en boeken >>>

Landal Katschberg – Katschberg

Katschberg is een redelijk onbekend skigebied op de grens van Karinthië en het Salzburgerland. Je hebt hier toegang tot ruim 70 km aan pistes, waaronder de geweldige A1 Autobahn. Landal Katschberg beschikt over 72 appartementen en 10 vrijstaande chalets. Qua faciliteiten kun je onder andere rekenen op een overdekt zwembad, een Bollo Club voor kids en een kinderskiland.

Landal Resort Maria Alm – Hochkönig

Hochkönig is een prachtig skigebied met zo’n 120 km aan pistes. Eén van de hoogtepunten is de Königstour, een skitocht die je meeneemt door het hele skigebied. Tijdens je wintersport mag je die dus echt niet overslaan! Landal Resort Maria Alm is een luxe vakantiepark dat van alle gemakken is voorzien. Van luxe accommodaties tot wellness faciliteiten, een zwembad, eigen restaurant en een Bollo Club voor kinderen. Meer informatie, prijzen en boeken >>>

Landal Hochmontafon – Montafon

Het Montafon is een prachtig dal in Vorarlberg met allerlei sfeervolle dorpjes. Je hebt hier toegang tot ruim 200 km aan pistes, maar die zijn niet allemaal met elkaar verbonden. Silvretta Montafon is het grootste deelgebied van allemaal. Landal Hochmontafon ligt in Gargellen, aan de pistes van het gelijknamige skigebied. Je geniet hier onder andere van fijne accommodaties, een overdekt zwembad en een prachtige omgeving. Meer informatie, prijzen en boeken >>>

Landal Winterberg – Winterberg

Winterberg is een ontzettend geliefde bestemming bij Nederlandse wintersporters. Niet gek, je bent er zo! Vanaf Utrecht is het zo’n 3 à 4 uur rijden en dat is ideaal voor een wintersport dichtbij huis of een weekendje weg naar de sneeuw. Landal Winterberg beschikt over 200 chalets, meestal aan of vlak naast de piste. Verder vind je er een overdekt zwembad, allerlei faciliteiten voor gezinnen en mogelijkheden voor maaltijden.

Landal Maria Lipno – Tsjechië

Ook in Tsjechië kun je een heerlijke wintersport beleven. Het land heeft meerdere skigebieden, waaronder Lipno. Skigebied Lipno is met 11 km aan pistes niet groot, maar wel ideaal voor beginners en families met kinderen. Landal Marina Lipno is een sfeervol en kleurrijk park, niet ver van de pistes en aan de oever van het Lipnomeer. Er is een zwembad en er zijn een tal van leuke activiteiten mogelijk. Kom je met kinderen? Er is onder andere een kinderclub.

Landal Brandnertal – Brandnertal

Het Brandnertal is een prachtige bestemming in Vorarlberg. Daar waar veel mensen doorrijden naar Ski Arlberg of het Montafon, slaan er maar weinig af deze kant op. Zonde, maar ook weer niet. Daarom behoort het Brandnertal wel weer tot de rustigste skigebieden van Oostenrijk. Landal Chalet Matin heeft een rustige ligging en is niet zo grootschalig als de hierboven genoemde vakantieparken. Er zijn 3 chalets en 28 appartementen. In alle rust geniet je hier van een welverdiende wintersport. >> (opens in a new tab)”>Meer informatie, prijzen en boeken >>>

Voordelen wintersport in een vakantiepark

Twijfel jij over een wintersport in een vakantiepark? We zetten wat voordelen voor je op een rijtje.

  • Rust en ruimte: je verblijft op het park, maar wel in je eigen appartement of vakantiehuisje. Je kunt voldoende afstand houden van iederen.
  • Alle faciliteiten bij elkaar: van kinderlanden met skiles tot restaurants, een broodjesservice, wellness faciliteiten, een zwembad, animatieteam voor kinderen en ga zo maar door.
  • Gratis omboeken: boek je een wintersport bij Landal Ski Life? Dan kun je gratis omboeken tot 28 dagen voor de geplande aankomstdatum. Ook betalen in termijnen is mogelijk. Gratis annuleren kan binnen twee weken na de boeking.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in