Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

6 kerstcadeaus die elke wintersporter wel eens heeft gehad

Wintersportredacteur

Vanavond, morgen en overmorgen staan in het teken van gezelligheid met familie en vrienden. Lekker eten, het afgelopen jaar met elkaar bespreken en uiteraard het uitpakken van al die prachtige cadeaus die onder de boom liggen. Als je jong bent krijg je meestal speelgoed, maar bij de oudere zijn het vooral de functionele cadeaus de overheersen. Elk jaar lagen er dan ook meerdere cadeaus onder de boom die gebruikt konden worden tijdens de wintersportvakantie. Herken jij ze alle 6?

Al de onderstaande cadeaus zijn te verkrijgen in de webshop van Bever.nl. Klik op de links hieronder en je komt bij de juiste productgroep terecht. Fijne kerst!

 • Skisokken
  Ja meer cliché ga je het niet meemaken. Ik denk dat bij bijna alle wintersportfamilies de skisokken aanwezig zijn onder de kerstboom. Erg handig, want goede skisokken zijn best prijzig.
sokken
 • Onderkleding
  Niemand wil het koud hebben tijdens het skiën en daar denkt de kerstman ook weer over mee. Heerlijk thermo-ondergoed zorgt ervoor dat je op de piste warm blijft en zweet goed afvoert.
onderkleding
 • Lekkere warme trui
  Na het skiën of snowboarden heerlijk onderuit zakken en af en toe in slaap dommelen omdat je zo rozig bent. Een trui komt altijd van pas en daarom vinden wij hem ook regelmatig onder de kerstboom
Truien
 • Skibril
  Zonder skibril ben je tegenwoordig nergens meer. De skihelm is niet meer weg te denken van de piste en hierdoor is de skibril een stuk populairder geworden. Omdat het oog ook wat wil, passen we de skibril elk jaar aan op onze outfit. Een perfect kerstcadeautje dus! Heb jij er nog eentje nodig?
skibril
 • Buff
  Ik hoor je denken, een Buff? Eigenlijk is het gewoon een ander woord voor sjaaltje, maar het merk Buff heeft hier de afgelopen jaren flink terrein gewonnen. De zachte sjaaltjes zijn niet meer weg te denken uit het pistebeeld en daarom ook een erg geliefd product. Op je lijstje zetten dus!
Buff
 • Actie camera’s
  Het is misschien een iets te duur cadeau voor onder de boom, maar dat je er elke wintersporter mee blij maakt is duidelijk. Niet iedereen heeft deze dus een keer onder de boom gehad, maar dat hij op het verlanglijstje staat is duidelijk! Heb jij er al eentje?
action cameria

Kom jij ook echt uit een wintersportfamilie? Dan komt dit sowieso bekend voor of niet?

 

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in