Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

© Skiinformatie.nl

5 toffe wintersportgadgets

Wintersportredacteur

Winterport is het mooiste wat er is. En toch is er altijd wel wat aan de hand. Je kent het wel: koude voeten, koude handen of zelfs de kinderen kwijt. Nu zijn er gelukkig fabrikanten die een beetje met ons meedenken en hier prachtige gadgets op bedacht hebben.

En gadgets hoeven niet eens heel duur te zijn. Hier een lijstje met gadgets variërend met een prijs tussen de 6 en 90 euro.

1. Skischoendrogers

Niets is er zo erg als ’s ochtends weer in je vochtige, koude skischoenen te moeten stappen. Gelukkig hebben veel wintersportaccommodaties in de skikelder een schoendroger. Helaas heeft niet elk verblijf dit tot haar beschikking, zeker niet wanneer je een beetje low-budget op vakantie gaat. Gelukkig is daar de skischoendroger! Het is klein en makkelijk mee te nemen op wintersport en je kunt deze ook gebruiken voor je handschoenen. Vanaf nu begin je elke skidag met heerlijke droge, warme schoenen.

Prijs: €19,95 bij bever

2. Gogglesoc

Goggles zijn een waar fashion item op de skipistes. Hoe groter en opvallender, hoe beter. Helaas zijn die goggles niet goedkoop en ben je hier natuurlijk zuinig op. Een krasje is uit den boze. Gelukkig zijn krasjes vanaf nu verleden tijd. Met de gogglesoc bescherm je je skibril tijdens de lunch, in de après-ski en in het hotel. En dat zonder de bril van je helm te hoeven halen!

Prijs: €14,95 bij Skatepro

3. Après-skistok

Er gaat geen wintersport voorbij zonder een lekkere borrel in de après-ski. Kan jij overdag niet wachten tot de après-ski aan het einde van de middag losbarst? Dan is er de après-skistok. Waar je ook bent, een slokje nemen kan altijd.

Prijs: €62,50 bij Après-ski store

4. GPS-tracker kinderen

Kinderen, kinderen, kinderen. Ze vliegen zonder enige angst de ene na de andere piste af. Als ouder werk je je af en toe in het zweet om ze bij te houden. Want je kinderen kwijtraken in een groot skigebied is je grootste nachtmerrie. Om nog maar niet te denken aan het skiklasje. Heeft je kind nog geen mobiele telefoon, dan is er de GPS tracker. Een klein apparaatje dat het kind bij zich draagt. In combinatie met de app op je smartphone vind je je zoon of dochter altijd weer terug.

Prijs: €89,95 bij Spotter GPS

5. SkiZi

Heb jij ook altijd zoveel moeite om je skischoenen dicht te krijgen? Vanaf deze winter is dat verleden tijd. Dit multifunctionele hulpmiddel is het item wat je deze winter niet kunt missen. De SkiZi werkt door een simpel hefboomeffect.

Prijs: €5,95 bij Winter-Geest

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in