Nieuwsalert per mail ontvangen

3 wintersportreizen naar Canada uitgelicht

Wintersportredacteur

Veel wintersporters hebben de droom om ooit een keer op skivakantie naar Canada te gaan. Het bijzondere landschap en de ongekende sneeuwkwaliteit maken dit een wintersportbestemming voor op ieders bucketlist. In dit artikel heb ik een aantal aanbiedingen voor een wintersport in Canada op een rijtje gezet. Misschien komt die droom met dit artikel wel iets dichterbij…

Wintersport in Canada

Met het vliegtuig op wintersport en dan helemaal naar de andere kant van de oceaan? Het klinkt bijna onwerkelijk. Toch kan dit alles heel goed werkelijkheid worden. Via OAD kun je verschillende wintersportreizen naar Canada boeken. De reisorganisatie biedt opties in de skigebieden Jasper (Marmot Basin) en Banff & Lake Louise. Beide fantastische bestemmingen in een indrukwekkend winters landschap. Het skiseizoen duurt hier maar liefst 6 maanden (november – mei) en over de sneeuwzekerheid en kwaliteit van de pistes hoef je je het hele seizoen absoluut geen zorgen te maken!

Wintersport Jasper The Crimson ***+

Dit hotel ligt middenin het centrum van Jasper. Met de gratis shuttlebus word je iedere dag naar het skigebied gebracht. Het hotel beschikt over een binnenzwembad, fitnessruimte en jacuzzi. Ideaal om na afloop van de skidag even te ontspannen. Ook is er een bar en een bekroond restaurant aanwezig.

4 personen, vertrek 22 maart voor 9 dagen, inclusief skipas voor 6 dagen: € 1024,- per persoon

Bekijk de reis

Wintersport Banff Banff Inn ***

Overnachten doe je tijdens deze reis in Banff, maar skiën doe je in 3 verschillende skigebieden. Ideaal dus om zo veel mogelijk van Canada te ontdekken. Het hotel is sfeervol en beschikt over een binnenzwembad met sauna en stoomcabine. Ook heeft het hotel een eigen restaurant.

4 personen, vertrek 24 maart voor 9 dagen, inclusief 6-daagse skipas: € 1259,- per persoon

Bekijk de reis

Wintersport Banff Moose Hotel & Suites ****

Kun je een beetje luxe wel waarderen? Dan is een reis naar dit prachtige hotel meer dan aan te raden. Het is één van de allernieuwste hotels in Banff en dat merk je aan alles. Ook hier ski je in drie verschillende skigebieden en met de gratis shuttleservice word je daar naartoe gebracht. Het hotel beschikt onder andere over een Italiaans restaurant, een binnenzwembad en 2 buiten jacuzzi’s met uitzicht op de Rockies.

4 personen, vertrek 24 maart voor 9 dagen, inclusief 6-daagse skipas: €1389,- per persoon

Bekijk de reis

 

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in