Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

3 mooie skigebieden voor het hele gezin

© Skiinformatie.nl

Elke dag het laatste wintersportnieuws

Ben jij van plan om deze winter op skivakantie te gaan met de hele familie? En kun je wel wat inspiratie gebruiken voor skigebieden? Lees dan gauw verder. Er is tegenwoordig erg veel keuze en dit kan het moeilijk maken om een mooie bestemming uit te kiezen. Toch zijn er zeker een aantal plekken die de moeite waard zijn om te overwegen. Hieronder vind je inspiratie voor het uitkiezen van een bestemming voor de skivakantie van jouw gezin. Ook vind je inspiratie voor het uitzoeken van accommodaties. Denk bijvoorbeeld aan kindvriendelijke vakantieparken in diverse landen. Er is overal wel een geschikte accommodatie te vinden voor het hele gezin!

1. Zillertal Arena, Oostenrijk

Oostenrijk is natuurlijk een populaire bestemming voor een skivakantie. Er zijn vele gebieden waar je goed terecht kunt voor een skivakantie. Een skigebied dat erg geschikt is voor een skivakantie met het hele gezin is bijvoorbeeld ‘Zillertal Arena’ in Oostenrijk. Dit skigebied is erg groot en heeft pistes van veel verschillende niveaus. Ideaal voor als je kinderen het skiën nog moeten leren, maar jij graag de uitdaging opzoekt op de zwarte pistes. Ook in en rondom Zillertal Arena vind je verschillende soorten kindvriendelijke accommodaties, waaronder vakantieparken en vakantiehuizen.

2. Winterberg, Duitsland

Wil je graag dichtbij huis blijven en niet te ver reizen? Dan is Winterberg een ideale bestemming voor een skivakantie. Winterberg ligt op ongeveer 3 uur rijden vanuit Nederland en is dus goed bereikbaar met de auto. Ideaal als je jonge kinderen hebt die niet lang stil willen zitten in de auto! Verder heeft Winterberg ook een heel aantal pistes die geschikt zijn voor beginners, wat natuurlijk ook fijn is voor als jij of je kinderen het skiën nog moeten leren. Uiteraard zijn er ook zwarte pistes te vinden waar ervaren skiërs zich goed kunnen uitleven. In en rondom Winterberg zijn er genoeg kindvriendelijke accommodaties te vinden. Denk bijvoorbeeld aan een vakantie- of bungalowpark. Bungalowparken in Duitsland zijn er genoeg en deze zijn erg kindvriendelijk ingericht. Ideaal voor als je met jonge kinderen op skivakantie wilt. Je merkt het, Winterberg is zeker een plek om in overweging te nemen!

3. Haslital, Zwitserland

Ook in het skigebied Haslital kun je goed terecht voor een skivakantie met het hele gezin. Dit skigebied staat ook bekend om het grote oppervlakte en de verschillende niveaus skipistes. Ideaal voor als je kinderen nog lerende zijn, maar jij zelf graag de moeilijkere pistes ontdekt. Rondom het skigebied Haslital zijn er veel verschillende kindvriendelijke accommodaties te vinden. Er zijn bijvoorbeeld vakantieparken waar er veel faciliteiten te vinden zijn voor kinderen. Zo hoeven jij en je kinderen je zeker niet te vervelen op skivakantie in Zwitserland!

Met al deze inspiratie voor skigebieden kun jij alvast je skivakantie met het hele gezin gaan plannen!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in