Nieuwsalert per mail ontvangen

24 UUR IN skigebied Engelberg in Zwitserland

Wintersportredacteur

Ken jij het skigebied Engelberg al? Er staat namelijk weer een nieuwe aflevering van 24 UUR IN online en deze keer zijn Frank en Monique op bezoek in het Zwitserse skigebied Engelberg. Een skigebied dat ligt in het kanton Obwalden en bekend staat om het immense klooster dat in het centrum van het dorp staat. In deze aflevering gaat het duo het skigebied verkennen en ook andere leuke activiteiten uitvoeren, zoals heerlijk eten, het iglodorp bezoeken, sneeuwscooter rijden en krijgen zij een rondleiding van een Monnik die nog steeds woont in het klooster.

24 UUR IN Engelberg

Tijdens de webserie bezoekt Frank met zijn team verschillende skigebieden in Oostenrijk, Frankrijk en Zwitserland. In deze aflevering zijn zij op bezoek in Engelberg. Het skigebied dat bij freeriders bekend staat om de geweldige off-piste mogelijkheden. Ook voor de ‘normale’ skiërs heeft het skigebied genoeg variatie, want je kunt hier bijvoorbeeld één van de langste dalafdalingen maken qua hoogtemeters.

De aflevering

Benieuwd wat Frank en Monique in het skigebied beleefd hebben? Bekijk hieronder de nieuwste aflevering en kom helemaal in de wintersportstemming.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in