Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

24 UUR IN aflevering: Op bezoek in skigebied La Norma

Wintersportredacteur

Zoals jullie nu gewend zijn publiceren wij elke week een nieuwe aflevering van onze webserie 24 UUR IN. Deze week is overigens speciaal, want gisteren is de nieuwe aflevering over het skigebied La Norma online gekomen en aankomende zondag wordt 24 UUR IN SkiWelt Wilder Kaiser Brixental online gezet. Een week met veel kijkplezier in het vooruitzicht.

24 UUR IN skigebied La Norma

Tijdens de aflevering in La Norma is Frank met zijn team onderweg naar La Norma waar weer een hoop leuke afleveringen op hem staan te wachten. In deze aflevering gaat hij veel skiën, ijsklimmen, racletten, telemark skiën en heeft hij een interview met de Nederlandse directeur van het skigebied Marcus. Een bijzondere aflevering, waarbij je weer heerlijk achterover kunt gaan leunen. Bekijk hem hieronder en laat weten wat je er vindt. Geef een ‘duimpje’ op YouTube of een ‘like’ op Facebook als je de aflevering leuk vond om naar te kijken.

Zondag komt SkiWelt Wilder Brixental online

Wil je nu alvast een voorproefje van de aflevering die aankomende zondag online komt? Bekijk hieronder de korte promo van die wij gemaakt hebben tijdens ons verblijf in SkiWelt.

 

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in