Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

10 après-ski hits die je deze week moet kunnen meezingen

© Skiinformatie

Wintersportredacteur

De voorjaarsvakantie is begonnen! Lekker skiën en natuurlijk ook après-skiën! Voor dat laatste hebben we nog een leuk lijstje met après-ski hits voor je. Leer met je vrienden onderstaande nummers uit je hoofd en jullie kunnen helemaal losgaan in de après-ski!

Waar je ook bent om te après-skiën, overal hoor je ongeveer dezelfde nummers. Daarom hebben we een lijstje gemaakt met hits die op dit moment het meest gedraaid worden! Ken jij ze al of moet je nog even oefenen?

10 après-ski hits voor de vakantie

Hieronder vind je de 10 après-ski hits die je komende week veel zult horen in de après-ski. Het zijn zowel Nederlandse nummers, als buitenlandse nummers. Maar allemaal hebben ze één ding gemeen: ze zijn hartstikke feestelijk. Je kunt ze natuurlijk gedurende de week uit je hoofd leren, maar je kan ook alvast een voorsprong nemen en ze nu alvast oefenen. Dus mocht je je vervelen in de auto, zet de nummers in de lijst hieronder dan eens aan! Je komt dan ook gegarandeerd alvast in de wintersportstemming!

Ich sauf niet – Otto Wunderbarrr

Opgeblazen ft. Wilbert Pigmans – De Toreador

Pepas (Apres-ski Remix) – FEESTGEVAAR

Zanger Kafke – Springen

Johnny Däpp – Lorenz Büffel

Andreas Gabalier – Hulapalu

Almklausi und Specktakel – Mama Laudaaa

PartyfrieX Ft. Schorre Chef – Ik Moet Zuipen

Mickie Krause – Eine Woche wach

Jägermeister DJ Alex & Matty Valentino – Auffe aufn Berg

Lees ook: Après-ski hits 2023: dit zijn dé hits van het seizoen

Spotifylijst

De après-ski hits hierboven zijn natuurlijk maar een kleine selectie. Tijdens je vakantie zul je nog veel meer nummers horen. We hebben ons best gedaan en een de meeste nummers hiervan in een afspeellijst op Spotify gezet. Je vindt deze in het artikel hieronder. Hoeveel ken je er uit deze lijst?

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in