Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Zweedse Freeski professional in coma na lawine Chili

Elke dag het laatste wintersportnieuws

De Zweedse Freeski professional Matilda Rapaport is in Chili door een enorme lawine verrast en onder een enorme sneeuwmassa begraven. De 30 jarige was op het moment van het ongeluk bezig met opnames voor een reclame toen in het Zuid-Amerikaanse land het noodlot toesloeg. Zij werd na een half uur gevonden en werd in kritieke toestand overgebracht naar de Chileense hoofdstad Santiago. Volgens officiële verklaringen van artsen ligt zij nog steeds in kritieke toestand.

Veel freeskiers reizen af naar de andere kant van de wereld om ook in de zomerperiode te genieten van de heerlijke sneeuw. Veel reclamespots en fotoshoots worden hier georganiseerd. Twee dagen geleden publiceerde Matilda Rapport nog de onderstaande video via Instagram. Op de beelden is te zien hoeveel sneeuw er op dit moment ligt in Chili.

Morning bliss ✨ #STEEPgame #farrellones

Een video die is geplaatst door Matilda Rapaport (@matildarapaport) op


In Zuid-Amerika is het winterseizoen op dit moment in volle gang. Als in Europa de winter voorbij is start de winter in skigebieden zoals het populaire Ski Portillo, El Colorado, Nevados de Chillan en Valle Nevado. Ski Portillo deelde de onderstaande foto afgelopen week en geeft goed aan hoe het weer op dit moment is in de bergen. Prachtige omstandigheden voor fotoshoots en reclame opnames.

Laten we hopen dat Matilda Rapaport snel uit haar coma komt en binnenkort weer op de ski’s verschijnt!

Schermafbeelding 2016-07-17 om 13.46.20

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in