Nieuwsalert per mail ontvangen

Zo ziet de Hintertuxer Gletscher op dit moment eruit 😍

Hier in Nederland gaan we weer een paar mooie herfstdagen tegemoet. De zon mag weer een paar dagen zijn werk doen en over de temperatuur mogen we ook niet klagen. Ook in de bergen genieten ze van het heerlijke weer. De Hintertuxer Gletscher op dit moment bijvoorbeeld is prachtig. Strakblauwe lucht met een zonnetje erbij, perfect toch. 

Niemand vindt het lekker om te skiën als het sneeuwt of als het heel koud is. Mensen houden ervan om lekker in het zonnetje te skiën met blauwe lucht. Geen problemen met het zicht en geen last van koude vingers. Daarom is de Hintertuxer Gletscher op dit moment de perfecte plek.

Hintertuxer Gletscher op dit moment

Prachtige beelden kwamen vandaag en gisteren vanaf de gletsjer. Skiën in de Hintertuxer Gletscher op dit moment lijkt ons echt top! Verse sneeuw is gevallen en de bergen zijn bedekt met een mooie laag sneeuw. Vincent Hemelaar is op dit moment op de gletsjer en hij stuurde ons de onderstaande foto’s. Hoe jaloers ben jij?

 

Nog even

Met deze beelden op de beeldschermen worden wij helemaal gek. Ook al is een deel van ons team 2 weken geleden nog op de gletsjer geweest, we zouden graag direct weer die kant op gaan. Ook al ligt er naast de pistes nog bijna geen sneeuw, de pistes zijn perfect geprepareerd. ZIN IN! Wie kan er nog meer niet wachten om te skiën? Heb je al geboekt trouwens? Zo niet, bekijk dan even deze aanbiedingen.

Volg jij onze Alpentour al?

24 uur in... Bekijk het nu!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in