Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Zillertal Arena stelt begin skiseizoen uit

Zillertal Arena piste

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

Op 3 december 2022 kun je helaas nog niet skiën in de Zillertal Arena. Het skigebied maakte zojuist bekend dat het begin van het skiseizoen is uitgesteld… De huidige sneeuwcondities en weersvoorspellingen zijn de redenen voor dit besluit. Een nieuwe datum voor het begin van het seizoen is 8 december 2022. Hopelijk kan de uitstel van vijf dagen zorgen voor een betere start in het winterseizoen 2022/2023 voor de Zillertal Arena.

Begin skiseizoen Zillertal Arena

De pistes en liften van de Zillertal Arena zullen dus niet op 3 december 2022 openen, maar als het weer meezit vijf dagen later op 8 december 2022. Dat heeft het skigebied bekendgemaakt via de social media kanalen. Nog even geduld dus!

Nieuwe lift in de Zillertal Arena

We ‘drukken nog even de duimen’ en dan kan het skiseizoen echt beginnen in dit skigebied. Waar je je in de Zillertal Arena dit jaar op kunt verheugen is de nieuwe Kapauns stoeltjeslift. In de zomer startte het gebied met de bouw van de nieuwe Kapauns ter vervanging van de oude 2-persoons stoeltjeslift. Met de nieuwe lift is de aansluiting naar de Übergangsjoch nu beter. Daarnaast is deze ook sneller en comfortabeler. Op 8 december 2022 gaat deze lift naar verwachting voor het eerst open!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in