Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Wintersport vroegboeken: profiteer van extra hoge kortingen

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

Een wintersport vroegboeken betekent profiteren van extra hoge kortingen. We snappen dat je nu meer met je hoofd in de zon zit dan in de sneeuw, maar toch loont het om alvast even naar het reisaanbod voor skiseizoen 2024/2025 te kijken. Reisorganisaties hebben al een groot aanbod aan accommodaties en stunten al met leuke kortingen. Wil jij verzekerd zijn van een leuke accommodatie voor een fijne prijs? Check dan snel de vroegboekkortingen voor een wintersport in skiseizoen 2024/2025.

Haal je hoofd even uit de zon, want het is hoog tijd om die in het even in het wintersportaanbod van skiseizoen 2024/2025 te steken. Reisorganisaties, maar ook luchtvaartmaatschappijen, stunten op dit moment met aantrekkelijke vroegboekkortingen. We snappen dat je misschien nog twijfelt, maar we willen je echt aanraden alvast even een kijkje te nemen. Een extra reden om nu alvast te boeken!

Je wintersport vroegboeken

Inmiddels staan de eerste vroegboekdeals alweer online. En dat is maar goed ook, want je wintersport vroegboeken biedt meerdere voordelen. Als je ervoor kiest om je wintersport nu al te boeken, dan kun je profiteren van hoge kortingen. Vaak inclusief skipas en allerlei andere extra’s. Soms kun je wel meer dan € 200,- per persoon besparen! Benieuwd naar de beste deals van dit moment? Die hebben we voor je op een rijtje gezet.

Vroegboekvoordeel bij Sunweb

Het eerste aanbod voor skiseizoen 2024/2025 staat inmiddels online bij Sunweb. Het aanbod is nog wat beperkt, maar dat wordt de komende weken nog uitgebreid. Je boekt hier altijd inclusief skipas en als je nu je accommodatie alvast reserveert, kun je profiteren van leuke kortingen. Hieronder vind je een paar leuke vroegboekdeals van Sunweb. Klik op de afbeelding voor meer informatie en prijzen.

Hoge kortingen bij Summit Travel

Summit Travel heeft heel wat fijne wintersportreizen voor skiseizoen 2024/2025 online staan. Bij meerdere bestemmingen profiteer je van hoge kortingen. Van Oostenrijk tot Italië en Frankrijk! Vrijwel alle accommodaties boek je inclusief skipas. Klik op de afbeeldingen voor meer informatie, boeken en prijzen.

Wintersport vroegboeken bij Snowtrex

Ook reisorganisatie Snowtrex heeft al een groot aanbod accommodaties voor volgende winter. Van luxe vakantiehuizen tot fijne accommodaties aan de piste en wat eenvoudigere verblijven, je vindt hier van alles. Ze hebben accommodaties in de bekende Alpenlanden zoals Frankrijk en Oostenrijk, maar ook in bijvoorbeeld Tsjechië en Polen. Genoeg mogelijkheden dus! Klik op de afbeeldingen hieronder voor meer informatie, prijzen en de rest van het aanbod.

All-inclusive wintersport met korting bij Club Med

Bij Club Med boek je een all-inclusive wintersport. Van skipas tot skiles en van après-ski tot diner. Je hoeft je bij de organisatie nergens meer zorgen om te maken na het boeken. En als je nu boekt, kun je dat al met korting doen.

Goedkoop vliegen met Transavia

Vanaf 15 april kun je bij Transavia goedkope vliegtickets boeken voor een wintersport tijdens skiseizoen 2024/2025. Houd website dus in de gaten!

Goedkope vliegtickets wintersport vliegtuig

Voordelig een groepswintersport boeken bij Chalet.nl

Met de hele familie of vriendengroep op wintersport is natuurlijk het leukst als je met z’n allen in dezelfde accommodatie zit. Overdag kan iedereen zich uitleven op de pistes en ’s avonds gezellig met de hele groep eten en spelletjes doen. Chalet.nl heeft nu verschillende aantrekkelijke aanbiedingen voor chalets en appartementen in de Alpen. Zit er wat voor je tussen?

Voor- en nadelen van wintersport vroegboeken

Uiteraard heeft vroegboeken niet alleen voordelen, maar ook nadelen. We zetten ze allemaal voor je op een rijtje.

  • Voordeel 1: Er is volop keuze. Zeker in de schoolvakantieperiodes.
  • Voordeel 2: De voorpret is extra lang.
  • Voordeel 3: Hoge kortingen en goede deals. Niet alleen op je verblijf, maar ook op een eventuele vlucht ernaartoe.
  • Nadeel 1: Soms moet je alvast een deel aanbetalen. Dat geld kun je niet meer voor iets anders gebruiken.
  • Nadeel 2: Er kan onverwachts iets gebeuren. Van verbroken relaties tot een verandering in je financiële situatie.
  • Nadeel 3: De sneeuwcondities kunnen tegenvallen. Zeker in het voor- en naseizoen.
beenhere

Drukke wintersportweken skiseizoen 2024/2025

Wil jij de drukte zo veel mogelijk vermijden op wintersport? Houd dan rekening met de drukke wintersportweken van skiseizoen 2024/2025. Uiteraard vallen de Nederlandse schoolvakanties daaronder, maar je moet ook rekening houden met de schoolvakanties van andere landen. Een overzicht van alle drukke vakantieweken tijdens skiseizoen 2024/2025 vind je hier.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in