Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

© Skiinformatie.nl

Wintersport vroegboeken: profiteer van extra hoge kortingen

Wintersportredacteur

Een wintersport vroegboeken betekent profiteren van extra hoge kortingen. We begrijpen dat je dankzij de huidige coronasituatie mogelijk twijfelt, maar toch loont het wel om alvast naar het aanbod voor de winter van 2021/2022 te kijken. Bij de eerste reisorganisaties profiteer je inmiddels van hoge vroegboekkortingen op een wintersport in skiseizoen 2021/2022.

Wat hadden we allemaal graag op wintersport gegaan dit seizoen! Helaas zitten we nog steeds (bijna) allemaal thuis en kunnen we alleen maar dromen over een vakantie in de sneeuw. Kijk jij vooruit en ben je al bezig met een wintersport in skiseizoen 2021/2022? Vroegboeken loont. Veel accommodaties boek je nu met hoge vroegboekkortingen. En om alle twijfels bij je weg te nemen, hebben de meeste reisorganisaties ook de annuleringsvoorwaarden aangepast.

Je wintersport vroegboeken

Inmiddels staan de eerste vroegboekdeals alweer online. Als je ervoor kiest om je wintersport vroeg te boeken, dan kun je profiteren van hoge kortingen. Vaak inclusief skipas en allerlei andere extra’s. Soms kun je wel meer dan € 200,- per persoon besparen! Benieuwd naar de beste deals van dit moment? Die hebben we voor je op een rijtje gezet.

Hoge kortingen bij Summit Travel

Summit Travel heeft de eerste wintersportreizen voor skiseizoen 2021/2022 alweer online staan. Bij meerdere bestemmingen in de Alpen profiteer je nu van hoge kortingen. Van Oostenrijk tot Italië en Frankrijk! Vrijwel alle accommodaties boek je inclusief skipas en daarnaast profiteer je van een corona cashback garantie en soepele annuleringsvoorwaarden. Klik op de afbeeldingen voor meer informatie, boeken en prijzen.

>>> Bekijk alle aanbiedingen van Summit Travel <<<

Actie van de maand: tot € 50,- korting p.p. bij Wintertrex

Wintertrex heeft nog de hele maand februari een actie, waarbij je profiteert van een korting van € 50,- per persoon op een wintersport tijdens skiseizoen 2021/2022. Zo boek je al 7 nachten in Résidence Les Chaumettes (SuperDévoluy), inclusief skipas, vanaf € 129,- per persoon.

Vroegboekdeals EasyJet

Ook EasyJet vliegt naar een aantal bestemmingen in de Alpen. Onder andere van Amsterdam naar Genève, Salzburg en Nice. Zo vlieg je in januari al vanaf € 75,33 van Amsterdam naar Salzburg (weekreis, retour). Ideaal! Uiteraard moet je wel rekening houden met bijkomende kosten voor je bagage en skimateriaal. Tip: skigebieden in de buurt van het vliegveld.

Voor- en nadelen van wintersport vroegboeken

Uiteraard heeft vroegboeken niet alleen voordelen, maar ook nadelen. We zetten ze allemaal voor je op een rijtje.

  • Voordeel 1: Er is volop keuze. Zeker in de schoolvakantieperiodes.
  • Voordeel 2: De voorpret is extra lang.
  • Voordeel 3: Hoge kortingen en goede deals. Niet alleen op je verblijf, maar ook op een eventuele vlucht ernaartoe.
  • Nadeel 1: Soms moet je alvast een deel aanbetalen. Dat geld kun je niet meer voor iets anders gebruiken.
  • Nadeel 2: Er kan onverwachts iets gebeuren. Van verbroken relaties tot een verandering in je financiële situatie.
  • Nadeel 3: De sneeuwcondities kunnen tegenvallen. Zeker in het voor- en naseizoen.
beenhere

Drukke wintersportweken skiseizoen 2021/2022

Wil jij de drukte zo veel mogelijk vermijden op wintersport? Houd dan rekening met de drukke wintersportweken van skiseizoen 2021/2022. Uiteraard vallen de Nederlandse schoolvakanties daaronder, maar je moet ook rekening houden met de schoolvakanties van andere landen. Een overzicht van alle drukke vakantieweken tijdens skiseizoen 2021/2022 vind je hier.

Meer informatie en aanbiedingen per wintersportmaand

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in