Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Wintersport met oud en nieuw vanaf € 288,- per persoon

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

Wat is nu leuker dan het nieuwe jaar beginnen op de latten? Wil je de eerste dag van het jaar meteen goed beginnen? Ga dan op wintersport tijdens de jaarwisseling en vier oud en nieuw in Oostenrijk, Frankrijk, Duitsland of Italië in de bergen. We hebben een aantal aanbiedingen voor je op een rijtje gezet die je zeker overhalen om dit jaar oud en nieuw in de sneeuw te vieren.

Wintersport met oud en nieuw

De kerstvakantie is een bekende week voor een wintersport, maar de meeste mensen gaan voor oud en nieuwe weer naar huis om de jaarwisseling in Nederland te vieren. Maar, hoe bijzonder is het als je dit juist in de bergen mee kunt maken? Wintersport met oud en nieuw is weer eens iets anders. Vaak hebben de skigebieden activiteiten gepland voor deze speciale avond en natuurlijk kun je het laat maken in de après-ski bars. Een perfecte combinatie!

Op wintersport met TUI

Of je nu naar Italië, Frankrijk, Oostenrijk of Duitsland wilt, TUI heeft op dit moment vele aanbiedingen die heel interessant zijn. Alle onderstaande deals zijn in de week van 1 januari 2023 en de skipas is inclusief bij het bedrag dat je betaalt per persoon. Klik op de onderstaande afbeeldingen voor meer informatie, prijzen en boeken.

Naar de sneeuw met oud en nieuw met Summit Travel

Summit Travel heeft voornamelijk aanbiedingen in Frankrijk. Als je het namelijk vergelijkt met de andere Alpenlanden, kun je echt goedkoper op wintersport naar Frankrijk. Zo ook met oud en nieuw! Dit heeft alles te maken met het feit dat de tweede week van de kerstvakantie geen vakantieweek is in Frankrijk. Net zoals vorig jaar. Ondanks het hoogseizoen profiteer je van laagseizoen prijzen. Als je wel graag naar Oostenrijk wilt, is er natuurlijk ook keuze.

SnowTrex wintersport aanbiedingen

Ook bij SnowTrex zijn de prijzen van accommodaties inclusief skipas. Daar hoef je je dan niet meer druk over te maken! Bekijk de volgende aanbiedingen voor een wintersport in de eerste week van januari.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in