Nieuwsalert per mail ontvangen

© Shredbots & Futureshock

Wintersport experiment: Spring Boarding

Wintersportredacteur

Heb je nog een oud snowboard in de schuur staan en verveel je je? Dan is het altijd leuk om een beetje te experimenteren. Want waarom zou je altijd maar normaal van de piste afdalen? Precies! De mannen van Shredbots en Futureshock dachten hetzelfde. Zij toverden hun oude snowboard om tot een Spring Board. Oftewel een snowboard met hele grote veren. Benieuwd of Spring Boarding een nieuwe vorm van snowboarden kan gaan worden?

Snowboard experiment

Als je je verveeld, dan is het altijd leuk om een beetje te gaan experimenteren. Helemaal als je dat doet met iets waar je van houdt. Snowboarden bijvoorbeeld. De heren van Shredbots en Futureshock gingen samen de uitdaging aan en toverden een oud snowboard om tot Spring Board. Hoe leuk is het om je snowboard een beetje extra vering mee te geven tijdens het springen. Zou het dan veel makkelijker gaan? Na een bezoekje aan de bouwmarkt en een paar uur klussen was het tijd voor de grote test. Of dat een succes was? Je ziet het in onderstaande video.

Persoonlijk willen wij je wel een iets veiliger experiment adviseren…

Is het een succes?

Helaas is snowboarden op twee grote veren geen succes. Na een dag ploeteren hebben de heren dat helaas moeten concluderen. En wat je dan doet? Dan steek je je snowboard gewoon in de brand. Klaar mee! Wist je trouwens dat het in de brand steken van je snowboard je leven kan redden? Afgelopen winter maakte een verdwaalde wintersporter een kampvuur met z’n snowboard. Hij bleef warm en kon zonder verwondingen of onderkoeling door de bergredding worden gered.

 

Dit kun je ook doen met je snowboard

Je snowboard omtoveren tot Spring Board is niet het enige dat je kunt doen. Het is ook een perfect middel tegen de kater. Benieuwd hoe en waarom? Je leest het in onderstaand artikel.

VIDEO: met deze tip is je kater snel verdwenen

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in