Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Wintersport Black Friday deals om in de gaten te houden

Blije Skiër op de piste

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

Het is bijna Black Friday en de hele week zijn er al allerlei deals waar we je graag van op de hoogte brengen. Spelletjes, kleding, handige producten, als je het voor een leuk prijsje kunt kopen is dat alleen maar beter. Wil je wintersportartikelen of wintersportreizen aanschaffen met een korting? Bekijk dan deze wintersport Black Friday deals. Is je salaris al gestort? Dan kun je nu beginnen met shoppen!

Black Friday bij DAKA

Skibroeken en -jassen, skisokken, helmen, goggles, handschoenen, onderkleding, ski’s, schoenen… Alles wat je nodig hebt voor je wintersport, vind je bij DAKA. En zoals alle sportwinkels blijven ook zij niet achter op Black Friday. Met een groot aanbod Black Friday Deals zit er voor iedereen wel wat tussen.

› Wintersport Sinterklaascadeaus: leuke tips van DAKA

Sunweb wintersport Black Friday deals

Wintersport boeken tijdens Black Friday? Dat is een heel goed idee bij Sunweb. Bij Sunweb boek je sowieso je accommodatie altijd inclusief skipas. En in het Black Friday weekend boek je met nog meer extra’s. Zo profiteer je van de scherpste prijzen én krijg je tot en met 28 november 2022 € 50,- extra korting per persoon. Deze wintersport Black Friday deal geldt voor een wintersportvakantie met een duur van 7 tot 10 dagen.

Bol.com deals voor de leukste wintersportspelletjes

Bij Bol.com wordt er altijd gestrooid met kortingen tijdens Black Friday. De echte wintersportliefhebbers kunnen zich nu alvast voorbereiden op de wintersport door spelletjes in te slaan. Zo heb je naast het skiën genoeg te doen en kun je je de hele avond vermaken!

Wintersport Black Friday deals bij TUI

Bij TUI is Black Friday omgedoopt tot Fair Friday, waarbij de duurzame vakanties in het zonnetje worden gezet. Voor de wintersport geldt deze deal voor de TUI Ski Express vakanties. Dit zijn pakketvakanties met verblijf, skipas en reis naar de Alpen met de trein. Daarbij kan de korting oplopen tot € 50,- per persoon.

Korting bij Poederbaas

Het is BLACK WEEK bij Poederbaas, hier scoor je nu 10 procent korting op de collectie. Van hoodie’s tot mutsen en accessoires, hier kun je echt groot inslaan als je je klaar wilt maken voor de wintersport 2022/2023. En vergeet de kortingscode: BLACK WEEK, niet in te vullen voor de korting!

Wintersport Black Friday deals bij Booking.com

Met Black Friday kun je tot 30 procent besparen bij Booking.com. Dit geldt nog tot tot 1 december 2022 en de korting is speciaal voor reizen vóór 31 december 2023. Zo kun je dus heel goed de wintersport voor volgend jaar al vastleggen!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in