Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Winterse beelden uit de skigebieden: heel veel verse sneeuw

Wintersportredacteur

Van Winterberg in het Sauerland tot de Cin-Cin in Gerlos, onze socials staan vol met winterse plaatjes. Afgelopen weekend heeft het volop gesneeuwd, vooral aan de noordkant van de Alpen. Wat is er een dikke laag op de pistes en in de dorpen gevallen. Het zal niet lang meer duren voordat alle skigebieden enkele pistes geopend hebben. De lekkerste actuele beelden hebben we voor je op een rijtje gezet!

Sneeuwdump in de Alpen

Er viel sneeuw in de Alpen dit weekend, maar ook dichter bij huis. In het Sauerland is er zo’n 15 centimeter sneeuw gevallen en ook de Ardennen kleurden even wit. Nog beter nieuws is, dat de sneeuwdump nog niet voorbij is! Ook vandaag en de komende dagen komt er een vers laagje uit de lucht. In Oostenrijk is tot nu toe de meeste sneeuw gevallen, daar is er vandaag in de meeste gebieden even een korte pauze. Vandaag komt het met bakken uit de hemel in delen van Zwitserland, Frankrijk en Italië. Morgen is er weer kans op sneeuw in alle wintersportlanden.

Op en top winters

Wij kunnen geen genoeg krijgen van alle winterse beelden. Wauw, wat is het al een winterwonderland op veel plekken.

Wanneer ga jij op wintersport?

Hoeveel zin heb jij om te skiën na het zien van deze heerlijke plaatjes? Een wintersport in december of januari is nu wel heel aantrekkelijk! Bij Snowtrex is de Black Friday actie verlengt tot deze week. De komende drie dagen krijg je nog tot € 200,- korting per persoon op je wintersport. Je kunt een vakantie van 7 dagen al boeken vanaf € 139,-. Bekijk deze deals eens:

phone_iphone

Volg je ons Whatsapp-kanaal al?

Wil je bericht ontvangen zodra we een belangrijk artikel plaatsen op onze website? Dat kan gaan over verse sneeuw, ontwikkelingen in de wintersportwereld of ander belangrijk nieuws wat te maken heeft met de skigebieden. Super handig, zo mis je niets! Via deze link ga je naar het kanaal en kun je op ‘volg’ klikken ›

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in