Nieuwsalert per mail ontvangen

Winnen: de uvex Downhill 2000 FM goggle

Wintersportredacteur

De winter staat eindelijk voor de deur, dus het is tijd om je wintersportuitrusting bij elkaar te zoeken. Mocht je nou aan een nieuwe skibril toezijn of gewoon een nieuwe willen, dan hebben we goed nieuws voor je. Wij mogen namelijk twee goggles van uvex weggeven! Doe mee met de actie en wie weet win jij wel één van de uvex Downhill 2000 FM goggles!

Uvex Downhill 2000 FM

De uvex Downhill 2000 FM is een frameless goggle. Dat wil zeggen dat er geen frame om het glas van de goggle zit. Hierdoor blijft er geen sneeuw op de rand van de bril hangen en wordt je zicht niet belemmerd. Dit maakt de bril niet alleen geschikt voor sneeuwbuien, maar ook om mee te freeriden.

De goggle beschikt over een actieve ventilatie met de anti-condens coating. Hierdoor zal de bril niet beslaan en blijft het zicht door de bril duidelijk. Daarnaast biedt de lens van de goggle 100% bescherming tegen alle soorten UV-stralen

Uvex

Uvex verzorgt en ontwikkelt al sinds 1926 de beschermende uitrusting van atleten. Het bedrijf wordt inmiddels door de derde generatie van de familie gerund en de vierde wordt klaargemaakt om het bedrijf over te nemen. Alle producten van uvex worden in Duitsland en andere Europese landen gemaakt. Ze streven ernaar alle producten in Duitsland te maken, maar dit is niet altijd mogelijk. Dan wordt een product wel ontworpen in Duitsland, maar ergens anders in Europa gemaakt.

Inmiddels is uvex uitgegroeid tot een groot bedrijf op het gebied van bescherming in de winter- en fietssport en hebben ze nu ook een assortiment helmen en handschoenen voor paardrijden. Ze zijn partner van diverse sporten op wereldwijd top-niveau en voorzien ruim 1.000 atleten van brillen en helmen.

Winnaars

Inmiddels zijn de winnaars bekendgemaakt in een apart bericht. Van harte!

Winnaars uvex Downhill 2000 FM goggle

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in