Nieuwsalert per mail ontvangen

© Sonnema

Winnaars Dutchweektrip met Sonnema bekend

Wintersportredacteur

Afgelopen maanden kon je meedoen met de winactie van Sonnema. Bij aankoop van een 1L fles Sonnema Berenburg maakte je kans op een trip voor 2 personen naar Dutchweek Gerlos. Meedoen kon tot 1 maart en de winnaars zijn inmiddels bekend.

Winnaars

Net als vorig jaar, had Sonnema ook dit jaar weer een winactie. Hiervoor moest je maar een paar dingen doen: een 1L fles Sonnema Berenburg kopen, de actiecode van de halshanger invullen, je gegevens doorgeven en een korte motivatie schrijven waarom jij met Sonnema mee moest gaan. Meedoen kon tot afgelopen zondag 1 maart. Er zijn veel inzendingen binnengekomen en de winnaars zijn inmiddels allemaal telefonisch gebeld.

Benieuwd wat de prijswinnaars te wachten staat? Bekijk dan de Sonnema-aftermovie van vorig jaar! Wij wensen alle winnaars alvast een heerlijke vakantie tijdens Dutchweek Gerlos!

Sonnema aanwezig bij Dutchweek Gerlos

Ook dit jaar is Sonnema weer aanwezig tijdens Dutchweek Gerlos. De barmannen zullen de gasten voorzien van de lekkerste drankjes op het terras. Sonnema Split, Sonnema Sangria, Berenburg Cola, je kunt het zo gek niet verzinnen of ze maken het voor je. Wij duimen vast voor een week mooi weer, want laten we eerlijk zijn, dan is wintersport toch het leukst!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in