Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Willingen opent komend weekend de eerste pistes en liften

Elke dag het laatste wintersportnieuws

In Winterberg was het al mogelijk om te skiën, maar in Willingen tot nu toe nog niet. Daar komt dit weekend verandering in, want ook dit skigebied in het Sauerland kondigt zojuist de skistart aan. Kortom, een weekendje Sauerland is nu echt het boeken waard! Heb jij al plannen gemaakt?

Skistart in Willingen

De sneeuwdump van de afgelopen dagen was het laatste zetje dat het skigebied Willingen nodig had voor de opening. Gisteren kwamen er weer dikke vlokken uit de lucht en ook nu sneeuwt het nog. Ook is het koud genoeg om de sneeuwkanonnen het sneeuwdek aan te laten vullen. Vanaf zaterdag 9 december 8.30 uur kunnen wintersporters de eerste bochten van het seizoen maken in Willingen. De liften zijn vanaf dan dagelijks geopend tot 16.30 uur. Ook kun je weer rodelen!

13 liften in bedrijf

Aldus het laatste bericht op social media gaan 13 van de in totaal 15 liften in bedrijf vanaf zaterdag. Voor de actuele stand van zaken tijdens het openingsweekend kun je de website of social media kanalen van het skigebied raadplegen.

Last-minute naar de skistart

 

Zo is het nu in Willingen

Ook vandaag is het winters en grauw in Willingen. Nog meer vlokken maken de pistes witter en witter! Dit zijn enkele actuele webcambeelden uit het skigebied:

phone_iphone

Volg je ons Whatsapp-kanaal al?

Wil je bericht ontvangen zodra we een belangrijk artikel plaatsen op onze website? Dat kan gaan over verse sneeuw, ontwikkelingen in de wintersportwereld of ander belangrijk nieuws wat te maken heeft met de skigebieden. Super handig, zo mis je niets! Via deze link ga je naar het kanaal en kun je op ‘volg’ klikken ›

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in