Nieuwsalert per mail ontvangen

Wie is de beste apres-ski artiest?

Sinds 2005 worden jaarlijks de Party Awards uitgereikt om Nederlandse feest artiesten te stimuleren. Veel van de winnaars van de vorige jaren zijn bekend uit het après-ski circuit en zul je in de wintersportgebieden wel eens tegenkomen. Denk bijvoorbeeld aan de Lawineboys, De Gebroeders Ko en De Dikdakkers. Ook dit jaar worden de awards weer uitgereikt en vanaf deze week kan er gestemd worden. Welke artiesten, DJ’s en nummers hoor jij het liefst terug als je met een biertje in je hand in de après-ski staat?

In totaal worden er dit jaar in zeven categorieën awards uitgereikt. De populairste party artiest, party single, party DJ, party act, opkomende artiest/act, opkomende party DJ en party band worden beloond met de Party Award. Daarnaast wordt er nog een Oeuvre Award toebedeeld aan een persoon die veel voor de party-scene heeft betekend. De Party Awards zijn publieksprijzen, wat inhoudt dat het publiek bepaalt wie er naar huis gaat met een award. Stemmen kan online of per SMS en degene met de meeste stemmen wint.

Vorig jaar hebben de onderstaande artiesten de awards in de wacht gesleept door de stemmen van hun fans te veroveren.
Populairste party artiest:         Django Wagner
Opkomende party artiest:        Arjon
Populairste party DJ:               DJ Arnoud
Opkomende party DJ:             Feest DJ Bas
Populairst party act:               Lawineboys
Populairste party single:         Arjon ft. DJ Willem de Wijs & Feest DJ Bas – Zakka Zakka

Wie het dit jaar gaat worden hangt van jullie af. Ik zet voor populairste party single in op “Joost” van de Lawineboys, alhoewel ik denk dat “Krokobil” van Yellow Claw ook een goede kans maakt. En mocht je nou niet alle genomineerden van dit jaar kennen, dan heb je nog even de tijd om de après-ski krakers te oefenen voor je op wintersport gaat.

Meer informatie en stemmen kan via http://www.partyawards.nl/

Wij bezochten het skigebied Tignes en het was top!

Bekijk nu de spectaculaire beelden!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in