Nieuwsalert per mail ontvangen

Wereldrecord langste shotski verbroken in Utah

Aan de andere kant van de wereld, in Park City, Utah is het wereldrecord shots drinken verbroken. In totaal waren er bijna 1.200 mensen opgetrommeld die tegelijkertijd met een ‘shotski’ het drankje dronken. Een marketingstunt van het skigebied, waarbij daarnaast een 30-jarig jubileum gevierd wordt.

De shotski is in de après-ski niet iedereen zijn vriend. Om afhakers te voorkomen, moet iedereen het plankje tegelijk kantelen. Het levert in de après-ski hilarische momenten op en voor het skigebied was dit dan ook reden om hier een leuk evenement aan te binden. Om precies te zijn waren er 1191 mensen betrokken geweest bij het verbreken van het record. Het oude record stond op naam van The Breckenridge Distellery en hierbij waren 881 betrokken personen. Is hiermee een strijd ontstaan en gaat The Breckenridge dit record verbreken aankomende periode?

Om een beeld te geven van het leuke evenement, zie onderstaande video. Misschien een idee om dit met je eigen dorp te organiseren?

Wij schreven al eerder over de recordpoging. Het is dan ook een goed georganiseerd evenement waar volgens de organisatie veel tijd in heeft gezeten. Dit bericht gemist? Lees onderstaande artikel!

Recordpoging: langste shotski ter wereld met 1000 deelnemers

Ken jij skigebied Engelberg al in Zwitserland?

Wij bezochten het skigebied!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in