Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Webcams: het is hemels in Winterberg op dit moment

Wintersportredacteur

Heb je niets te doen? Dan raden wij je zeer aan om een last-minute tripje te plannen naar het Sauerland! Het landschap is prachtig wit, de eerste pistes zijn geopend en vanaf dit weekend kun je in zowel Winterberg als Willingen skiën. Heb je nog meer nodig om je over te halen? Misschien helpen deze prachtige webcambeelden.

Kaiserwetter in het Sauerland

Na weer een paar dagen met verse sneeuw is de zon vandaag doorgebroken in het Sauerland. De lucht is prachtig blauw en de pistes liggen er strak bij. Wat een geweldige dag om op de latten te staan! Met wie zou jij willen afreizen naar het Sauerland om te skiën? Winterberg is al dagelijks geopend, het skigebied van Willingen opent aankomend weekend de eerste liften.

Droomdag in Winterberg vandaag

GENIETEN! Wanneer ga jij naar dit winterwonderland?

phone_iphone

Volg je ons Whatsapp-kanaal al?

Wil je bericht ontvangen zodra we een belangrijk artikel plaatsen op onze website? Dat kan gaan over verse sneeuw, ontwikkelingen in de wintersportwereld of ander belangrijk nieuws wat te maken heeft met de skigebieden. Super handig, zo mis je niets! Via deze link ga je naar het kanaal en kun je op ‘volg’ klikken ›

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in