Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Webcams: deel twee van de sneeuwdump is begonnen

Elke dag het laatste wintersportnieuws

Dikke wolken hangen weer boven de Alpen en zorgen voor winterse buien in de skigebieden. Alsof het nog niet genoeg gesneeuwd heeft, dwarrelen de vlokken weer uit de lucht. De verwachtingen van vandaag, morgen en zaterdag? Er kan in sommige gebieden nog eens tot 80 centimeter sneeuw vallen. Hoe het nu is in de skigebieden, kijk maar mee!

Tot 80 cm verse sneeuw

In alle wintersportlanden wordt het sneeuwdek nog eens aangevuld de komende dagen. De sneeuw valt vandaag vooral in Zwitserland en Frankrijk. Vanaf morgen dwarrelt de sneeuw ook uit de lucht in Oostenrijk, Duitsland en zelfs Italië. Tot nu toe zijn er in Italië nog maar enkele centimeters gevallen. In de andere wintersportlanden is er al heel veel sneeuw gevallen, op sommige plekken zelfs al zo’n twee meter. Op dit moment is wordt deze maand al bestempeld als een van de sneeuwrijkste november sinds 2005.

Vandaag is het overal bewolkt en sneeuwt het af en aan in de wintersportlanden:

phone_iphone

Volg je ons Whatsapp-kanaal al?

Wil je bericht ontvangen zodra we een belangrijk artikel plaatsen op onze website? Dat kan gaan over verse sneeuw, ontwikkelingen in de wintersportwereld of ander belangrijk nieuws wat te maken heeft met de skigebieden. Super handig, zo mis je niets! Via deze link ga je naar het kanaal en kun je op ‘volg’ klikken ›

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in