Nieuwsalert per mail ontvangen

© Skiinformatie.nl

Wat is het beste skigebied voor families? Stem nu!

Wintersportredacteur

Elk seizoen trekken duizenden families naar de sneeuw. Even met z’n allen een week genieten van een heerlijke wintersport. In de Alpen vind je heel veel skigebieden die perfect zijn voor de hele familie. De kleintjes kunnen op les, paps en mams kunnen lekker skiën en opa & oma oppassen of wandelen. Welk skigebied vind jij perfect voor families?

De beste

Onze collega’s van Snowplaza zijn ook dit seizoen op zoek naar ‘de beste’. Wintersporters kunnen stemmen op hun favorieten tijdens de jaarlijkse Snowplaza Awards. Er zijn in totaal 10 verschillende categorieën. Van de beste après-ski bar tot de beste skishop en het beste skigebied voor families. In 2019 ging Serfaus-Fiss-Ladis er met de titel vandoor. Welk skigebied wordt het dit seizoen?

Ook interessant: top 10 kindvriendelijke skigebieden

Beste skigebied voor families

Een skigebied voor families moet aan bepaalde voorwaarden voldoen. Bijvoorbeeld de aanwezigheid van goede skischolen, eventuele mogelijkheden voor kinderopvang, leuke alternatieve activiteiten, familievriendelijke accommodaties en ga zo maar door. Natuurlijk is dat voor iedereen anders. Welk skigebied vind jij perfect voor families?

Breng nu je stem uit en maak kans op een SINNER SIN VALLEY skibril. Stemmen kan tot en met 1 april 2020. Daarna worden de winnaars bekendgemaakt.

Stem ook op:

Wil je jouw winkans verhogen? Stem dan op alle 10 de categorieën van de Snowplaza Awards. Hieronder vind je er vijf.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in