Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Vroegboek Deals voor een wintersport naar Canada tijdens skiseizoen 2019/2020

Wintersportredacteur

Een wintersport naar Canada staat bij veel mensen hoog op het lijstje. Logisch, want het indrukwekkende landschap en de unieke sneeuwkwaliteit moet je een keer ervaren. Vandaag kunnen we die droom iets dichterbij laten komen. Sneeuwzeker Deals biedt vanaf nu aantrekkelijke Vroegboek Deals voor een wintersport naar Canada tijdens het skiseizoen van 2019/2020.

Wintersport naar Marmot Basin in de Rocky Mountains

Skigebied Marmot Basin ligt in Jasper National Park, middenin de Canadese Rocky Mountains. Het skigebied is maar liefst 696 hectare groot en biedt 91 pistes (+/- 100 km). Ieder type skiër kan hier uit de voeten. Het is niet druk en het komt regelmatig voor dat je helemaal alleen aan het skiën bent. ’s Winters valt er gemiddeld 4 meter sneeuw en dat is natuurlijk waar het allemaal om draait in Canada. De Canadese poedersneeuw is van sublieme kwaliteit en uniek om op of doorheen te skiën. Tel daar het indrukwekkende landschap bij op en je hebt een bijzondere skibestemming. Overal waar je kijkt is het uitzicht anders en indrukwekkend. Het skiseizoen van Marmot Basin duurt van november tot mei.

Op ongeveer 20 km afstand van Marmot Basin ligt wintersportplaats Jasper. Dit levendige en sfeervolle dorp heeft alles in huis voor een fijne wintersport. Naast skiën kun je vanuit Jasper ook tal van andere winterse activiteiten ondernemen. Tip: een wintersport naar Jasper is gemakkelijk uit te breiden met een bezoek aan Lake Louise of Banff National Park.

Landschap in Canada, Marmot BasinVroegboek Deals wintersport Canada

Met het mooie weer zit je waarschijnlijk al helemaal in de zomervibe. Toch is het slim om nog even stil te staan bij je volgende wintersportvakantie. Sneeuwzeker Deals biedt aantrekkelijke Vroegboek Deals naar Marmot Basin in Canada. Allemaal inclusief retourvlucht met KLM, minimaal 7 hotelovernachtingen, transfer of huurauto, een 6-daagse skipas en gratis vervoer van ski’s of snowboards. Hieronder hebben we 4 deals voor je op een rijtje gezet.

Bekijk hier alle deals

Sla Edmonton niet over

Bij aankomst op de luchthaven rijd je natuurlijk het liefst meteen door naar je wintersportbestemming. Toch is dat zonde. Edmonton is een hele gave stad die de moeite waard is om te ontdekken. Je kunt hier allerlei leuke activiteiten ondernemen, zoals bijvoorbeeld fatbiken, een segway tour of een bezoekje aan de lokale bierbrouwerij. Uiteraard met proeverij. Daarnaast staat Edmonton bekend als dé festivalhoofdstad van Canada. Ook in de winter kun je hier hele leuke feestjes bijwonen. Vanaf Edmonton is het ongeveer 3,5 uur rijden naar Jasper.

Edmonton in Canada5 redenen voor een wintersport naar Canada

Ben je na het lezen van dit artikel nog niet helemaal overtuigd om een wintersport naar Marmot Basin in Canada te boeken? In het artikel hieronder hebben we 5 redenen voor je op een rijtje gezet.

5 redenen waarom je in Marmot Basin, Canada op wintersport moet gaan

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in