Nieuwsalert per mail ontvangen

Voordelige lentekriebels in de sneeuw!

De voorjaarsvakantie is nog maar net voorbij en de paasvakantie staat al weer voor de deur. Een team enthousiaste skifanaten deelt hun kennis en vertellen u waar u de meest sneeuwzekere skistations kunt vinden met de beste prijs – kwaliteit verhouding!
Het weer was niet erg bevorderlijk voor skiërs dit jaar en de maand maart kondigt de komst van de lente al aan. Gelukkig is er goed nieuws! Veel skioorden bieden perfecte sneeuwcondities tot mei! Met meer dan tien jaar ervaring in wintersportvakanties, heeft SkiHorizon al haar kennis en ervaring gebruikt om een wintersportgids te schrijven met alle nodige tips en informatie.

Of het nu gaat om Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland of Italië, sommige skigebieden beloven zelfs eind april, begin mei, nog de ideale omstandigheden om te skiën. Heerlijke sneeuw en zon voor een sportieve vakantie in de bergen. Neem bijvoorbeeld de Oostenrijkse gletsjers; het resort van Kaprun is het hele jaar geopend en de maand mei is de perfecte tijd voor een skivakantie in dit gebied. Bovendien zijn er rond het einde van het seizoen allerlei evenementen. Zowel overdag als ‘s avonds vinden er meerdere sportieve, muzikale en culturele festiviteiten plaats.

Daarnaast viert SkiHorizon de meiweek met onverslaanbare prijzen! Ga naar de officiële website van SkiHorizon en kies het tabblad “Pasen”. Met kortingen variërend van 40% tot 60%, zorgt SkiHorizon ervoor dat skivakanties voor iedereen betaalbaar zijn. Een wintersportvakantie wordt vaak gezien als duur, maar SkiHorizon werkt er hard aan om dat imago te veranderen! Dus als u gebruik wilt maken van één van deze aanbiedingen ga dan snel naar de SkiHorizon website. Weet u nog niet naar welk skistation u wilt? Lees dan de artikelen van de online wintersportgids voor tips en inspiratie!

De wintersportgids van SkiHorizon staat vol tips voor de hele familie en alle liefhebbers van de wintersport. Alle regio’s van Europa zijn vertegenwoordigd. De redactie van de skigids heeft al haar expertise gebruikt voor een persoonlijk advies voor iedereen, ongeacht niveau!

Blijf op de hoogte van al het nieuws over skivakanties, skistations en wintersport evenementen via:

http://www.facebook.com/skihorizon.nl

http://twitter.com/skihorizon_nl

http://skihorizon.hyves.nl

Volg jij onze Alpentour al?

24 uur in... Bekijk het nu!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in