Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Video: zo winters is het nu op de Kitzsteinhorn

Wintersportredacteur

Benieuwd naar de condities op de Kitzsteinhorn? Het skigebied deelde zojuist heerlijke beelden. De beelden zijn zoals je misschien op 30 augustus verwacht niet zomers, maar erg winters. Er is veel sneeuw gevallen de afgelopen dagen op verschillende toppen in de Alpen en de Kitzsteinhorn is er eentje van. Kijk je mee naar deze winterse beelden?

Sneeuwval eind augustus

De temperatuur is gedaald en de sneeuw kwam met bakken uit de hemel op grote hoogte. De toppen in enkele skigebieden kleurden eergisteren al wit en gisteren sneeuwde het nog steeds in verschillende skigebieden. In sommige hooggelegen bergregio’s zijn er tot nu toe al tientallen centimeter sneeuw gevallen. De sneeuw viel voornamelijk in Zwitserland en Frankrijk, maar er zijn ook een paar hoge toppen in Oostenrijk en Duitsland die wit kleurden.

Live-update met winterse beelden uit Ischgl
Webcambeelden van de eerste sneeuwval aan het begin van de week

Video: vandaag op de Kitzsteinhorn

Op 3029 meter op de Kitzsteinhorn is er behoorlijk wat sneeuw gevallen de afgelopen dagen. In de video van vandaag is te zien dat er nog steeds sneeuw valt! Op deze manier lijkt het wel januari in plaats van augustus. Hoe graag zou jij vandaag ook op de Kitzsteinhorn willen zijn?

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in