Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Live-update: winterse beelden uit Ischgl in augustus

© TVB Paznaun - Ischgl

Wintersportredacteur

Het is je vast niet ontgaan dat er gisteren witte vlokken uit de lucht dwarrelden boven de Alpen! De webcams kleurden voor het eerst weer gedeeltelijk wit en daar kunnen wij alleen maar van genieten. Zal dit een goed voorteken zijn van de sneeuwval voor komend skiseizoen? We gaan het zien! Uit Ischgl hebben we een aantal winterse beelden mogen ontvangen. Geniet je mee?

Sneeuwval eind augustus in de Alpen

De temperatuur is gedaald en het kwam met bakken uit de hemel. De toppen in enkele skigebieden kleurden gisteren al wit en vandaag sneeuwt het nog steeds in enkele skigebieden. In sommige hooggelegen bergregio’s zijn er tot nu toe al tientallen centimeter sneeuw gevallen. De sneeuw valt voornamelijk in Zwitserland en Frankrijk, maar er zijn ook een paar hoge toppen in Oostenrijk en Duitsland die wit kleuren.

Winterse beelden uit Ischgl

Uit Ischgl hebben we een paar beelden van de gevallen sneeuw ontvangen! Zoals je kunt zien ligt er een suikerlaagje op de piste. Nu de zomer en winter samenkomen levert dit prachtige beelden op. Wat een fijne beelden uit Ischgl:

Ook vanuit de nabijgelegen Kappl en See is de sneeuwtop van Ischgl goed te zien!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in