Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

VIDEO: zo heerlijk wordt de nieuwe Silvretta Therme in Ischgl

Silvretta Therme in Ischgl in de winter

© Tourismusverband Paznaun – Ischgl

Wintersportredacteur

Sauna-, zwem- wellness- en relaxliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de nieuwe Silvretta Therme in Ischgl. Momenteel wordt er gebouwd aan een gigantisch complex in het Oostenrijkse wintersportdorp waar ontspanning op nummer één staat. Oplevering van de luxueuze spa staat gepland voor eind 2022. Dus nog voor het begin van het volgende skiseizoen kan er gebruik gemaakt worden van de Silvretta Therme in Ischgl! Hoe de voortgang gaat en de spa eruit komt te zien, zie je in onderstaande video.

Silvretta Therme in Ischgl

Op dit moment zijn ze in het Oostenrijkse Ischgl druk bezig met de bouw van een enorm wellnesscomplex: de Silvretta Therme. Drie jaar geleden zijn ze al begonnen met de bouw en nu komt er eindelijk een eind in zicht. Wat je kunt verwachten? 1500 m² vol met sauna’s, 1000 m² zwemgebied en 320 m² aan sportschoolfaciliteiten. Er komen zowel binnenbaden als verwarmde buitenbaden, stijlvolle stoomcabines en ook kunnen er grote events worden gehouden. En dat niet alleen, ook komt er een grote ijsbaan boven op het complex waar je rondjes kunt schaatsen.

Er wordt hard gewerkt om het hele wellnesscomplex nog voor eind 2022 af te krijgen. Als dat allemaal lukt, kan er nog voor het begin van skiseizoen 2022/2023 in Ischgl worden genoten van pure ontspanning in een van de grootste spa’s. Hoe de voortgang verloopt en hoe de Silvretta Therme in Ischgl eruit komt te zien? Je ziet het in onderstaande video.

Schaatsen en drankjes in de icebar

Wie denkt dat je er alleen maar kunt zweten in de sauna en kan zwemmen heeft het mis. De Silvretta Therme in Ischgl wordt een luxe, stijlvolle plek waar zoveel meer te doen is. Op de hoogste verdieping van het complex wordt een ijsbaan gebouwd waar je, in het hart van Ischgl, rond kunt schaatsen terwijl je omringd bent door de witte toppen van het skigebied. Bovendien wordt er ook een elegante ijsbar gebouwd waar je even kunt afkoelen of opwarmen met een heerlijk drankje. De spa zal een echte highlight van het gebied vormen. Kortom, volgend jaar wil je tijdens je wintersport in Ischgl dit welnesswalhalla echt bezoeken, als we zo naar de uitvoering kijken!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in