Nieuwsalert per mail ontvangen

© Skiinformatie.nl

VIDEO: maak je eigen wintersport kerstversiering

Wintersportredacteur

Kerst staat voor de deur en de meeste huizen zijn versierd met lichtjes en kerstdecoratie. De één nog uitbundiger dan de ander! Ook bij mij in het dorp hebben mensen alles uit de kast getrokken om het zo gezellig mogelijk te maken. Heb je nog plek voor leuke kerstversiering én heb je even een middagje niks te doen? Maak dan je eigen wintersport kerstversiering! Zo haal je de wintersport gewoon een beetje in huis.

Wintersport kerstversiering

Ontelbaar veel lichtjes in de tuin, versierde kerstbomen, stickers op de ramen en kerstfiguren in de tuin. Je kunt het zo gek niet verzinnen of mensen versieren er hun huis of tuin mee. Ben jij een beetje creatief? Dan hebben we iets leuks voor je gevonden. Je kunt namelijk je eigen wintersport kerstversiering maken. Leuk om bijvoorbeeld aan je deur te hangen, of voor het keukenraam. Hoe je het doet en wat je nodig hebt, zie je in de video hieronder. Je kunt de spullen bestellen, maar je kunt veel ook zelf maken!

Kerstcadeaus voor wintersporters

Bij veel mensen gaat kerst samen met kerstcadeaus. Heel leuk natuurlijk, maar het levert hier en daar ook de nodige stress op. Niet iedereen heeft de mazzel om mega creatief te zijn en elk jaar zonder moeite de leukste kerstcadeaus te vinden. Speciaal voor die mensen hebben we een handige lijst opgesteld. Wij hebben namelijk de leukste wintersportcadeaus voor wintersporters voor je op een rijtje gezet! Je vindt ze via de link hieronder.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in