Nieuwsalert per mail ontvangen

VIDEO: Gezellig druk in de voorjaarsvakantie op de piste

Wintersportredacteur

Als je in de voorjaarsvakantie op wintersport gaat, weet je dat het druk kan zijn op de piste. Maar het kan altijd drukker. Dat laat deze video vanuit Kaltenbach zien. Daar komt iedereen aan het einde van de dag de dalafdaling tegelijk naar beneden.

De in Kaltenbach wonende Roland postte afgelopen zondag dit mierennest op de piste. Of de video ook zondag is opgenomen is onduidelijk, maar wat een mensen! De voorjaarsvakantie is natuurlijk in volle gang in meerdere landen en op sommige plekken is het echt druk.

Natuurlijk is het niet op elk moment van de dag en op elke piste zo druk, maar dat het druk is mag duidelijk zijn. Wat opvalt in deze video is dat er heel veel skiërs op de piste zijn die beter de lift naar beneden hadden kunnen pakken. De skiester vooraan heeft het opgegeven en loopt verder naar beneden.

Hochzillertal

Het skigebied Hochzillertal is een van de populairste skigebieden in het Zillertal, waar ook veel Nederlandse wintersporters komen. Het skigebied telt 90 kilometer aan piste, waaraan je gezellige hutten vindt. Bekend zijn bijvoorbeeld de Wedelhütte en de Kristallhütte. Je kunt het skigebied in via de dorpen Kaltenbach en Fügen, die redelijk in het begin van het Zillertal liggen. Daarom is het skigebied ook geliefd bij dagtoeristen.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in