Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

VIDEO: Eerste beelden 24 uur in Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau

Wintersportredacteur

Afgelopen week waren we met het team van 24 uur in op bezoek in Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau. Hier hebben we de tweede aflevering van dit seizoen opgenomen. Tijdens onze trip in Ski Juwel hebben we het skigebied verkend, heerlijk gegeten en nog een aantal andere activiteiten gedaan. Dit komt uiteindelijk allemaal in de volledige aflevering, maar nu hebben we alvast de eerste beelden voor jullie!

Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau

Skigebied Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau ligt in Tirol en staat bekend als een echt familieskigebied. In het gebied zijn verschillende skischolen met kinderland en er zijn genoeg alternatieve activiteiten. Daarnaast biedt het gebied ook genoeg variatie in pistes. Van uitdagende zwarte pistes tot brede blauwe pistes, elke skiër kan zich hier vermaken. En dat hebben wij dan ook gedaan vorige week! Eerst waren we in Alpbachtal, een gezellig en knus skigebied. Vervolgens gingen we door naar Wildschönau, een skigebied met genoeg kindvriendelijke pistes en liften.

Eerste beelden

Voor de echte video moeten we helaas nog even wachten, maar de eerste beelden zijn wel al online te zien! Hiermee geven we je alvast een indruk van wat we allemaal hebben gedaan. Zoals je kunt zien, hebben we prachtig weer gehad en konden we zelfs even genieten van een laag verse poedersneeuw. Bekijk hieronder de beelden en geniet mee van onze tijd in Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau!

Volledige aflevering

De volledige video over Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau duurt ongeveer 15 tot 20 minuten en laat zien wat we allemaal hebben gedaan. Want naast het skigebied verkennen en lekker eten, hebben we natuurlijk nog een aantal andere dingen gedaan. Houd de website in de gaten, want zodra de video klaar is, laten we het jullie weten! Wij hebben in elk geval genoten van ons tripje in Ski Juwel en kunnen niet wachten tot de hele video klaar is.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in