Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

VIDEO: Dikke vlokken komen naar beneden in Westendorf

Wintersportredacteur

We worden overspoeld met winterse beelden en van ons mag het ook nog wel even doorgaan. Ook in Westendorf sneeuwt het nog steeds rustig door en vandaag kregen we daar een hele fijne video van. Onderstaande beelden laten sneeuwval zien zoals het moet zijn: grote vlokken die naar beneden dwarrelen. De afgelopen dagen is er zo’n 20 cm verse sneeuw gevallen en het sneeuwt nog steeds. Heerlijk om alvast in de winterse sfeer te komen. Ik kan in elk geval niet wachten tot ik zelf weer naar de sneeuw mag komend weekend.

SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental

Westendorf is onderdeel van SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental, een van de grootste skigebieden van Oostenrijk. Vanuit Westendorf of een van de andere 8 dorpen heb je toegang tot ruim 280 kilometer pistes in het skigebied. Deze pistes bereik je via één van de 90 skiliften. Je hoeft je dus geen moment te vervelen in het skigebied.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental ligt midden in de Kitzbüheler Alpen regio en is zeer populair onder de Nederlandse wintersporters. Dit skigebied biedt namelijk alles waar de wintersporters om vragen: variatie in de pistes, berghutten, uitgebreide après-ski en mogelijkheden voor zowel beginners en families als gevorderden. Meer informatie over SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental vind je op onze speciale pagina.

 

Winterstart

Een groot deel van het skigebied SkiWelt is al geopend. Eerst alleen in het weekend en na de sneeuwval van afgelopen dagen draaien de liften nu dagelijks. Komend weekend komt daar als alles volgens planning gaat de rest van het gebied bij. Vanaf 14 december kun je dan ook in Westendorf, Söll, Hopfgarten en Brixen im Thale skiën. Met de verse sneeuw die er is gevallen en de gunstige weersverwachting voor de komende dagen, moet dat wel goed gaan. De voorspellingen geven namelijk aan dat het na vandaag droog wordt, met temperaturen tussen de -7 en -12 graden. De kans is groot dat het zonnetje zich ook nog even laat zien, dus dat worden een paar heerlijk dagen komende week.

Foto-update

Kun je geen genoeg krijgen van al die heerlijke winterse beelden? Bekijk dan de foto’s in het artikel hieronder. Daarvan krijg je gegarandeerd winterkriebels!

Foto-update: zoveel sneeuw is er gevallen

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in