Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

VIDEO: dikke sneeuwvlokken in Val Thorens

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

De meeste skigebieden mogen dan gesloten zijn, in het Franse Val Thorens is de winter weer even helemaal terug. Op het moment van schrijven komt de sneeuw daar met bakken uit de lucht en lijkt het wel januari in plaats van mei. Een leuk cadeautje voor de wintersporters die daar nu zijn tijdens Dutchweek Val Thorens. Dat wordt een dagje poederskiën vandaag!

Verse sneeuw in Val Thorens

Als je in de meivakantie op wintersport gaat moet je mazzel hebben met het weer en de sneeuwcondities. Het ene jaar ligt er nog een dik pak sneeuw en het andere jaar ski je op een wit lint tussen de groene weides. Maar dat het genieten is, dat is in elk geval zeker. Dit jaar hebben de wintersporters in Val Thorens mazzel, want voor de tweede keer deze week komen er dikke vlokken naar beneden. Eerder viel er al zo’n 20 cm verse sneeuw en vandaag is het dus weer raak. Als je nog niet baalde dat je niet ook in Frankrijk bent, dan doe je dat na het zien van onderstaande video wel…

Genieten tijdens Dutchweek Val Thorens

Ik word al de hele week bestookt met foto’s van vrienden die nu aanwezig zijn bij Dutchweek Val Thorens. Behalve dat het weer een feest is als vanouds, valt er ook over piste- en weersomstandigheden niet te klagen. Er ligt nog een aardig pak sneeuw in de Franse Alpen, dus dat treffen ze in elk geval al. Daarnaast zit ook het weer mee. De ene dag sneeuwt het, de andere dag schijnt de zon: dubbel winnen dus! In onderstaand blog heb ik een aantal foto’s voor je op een rijtje gezet om je een beeld te geven van de omstandigheden in Val Thorens. Maar pas op, kijken op eigen risico ;-).

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in