Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Verse sneeuw in Winterberg: en er komt nog meer aan!

Wintersportredacteur

De start van het skiseizoen in het Sauerland komt steeds dichterbij. Afgelopen weekend is er al zo’n 15 centimeter sneeuw gevallen en de sneeuwval is nog niet voorbij. Ook vandaag zijn er dikke vlokken te zien op de webcams en is het flink koud in de lokale skigebieden. Er is nog geen officiële startdatum voor skiseizoen 2023/2024, maar als het zo doorgaat zal het niet lang meer duren!

Sneeuwrijk Sauerland

Er ligt al een vers laagje op de pistes en daar komt nog het nodige bij. De weerkaarten laten voor de komende drie dagen sneeuw zien in onder andere Winterberg en Willingen. De totale hoeveelheid die nog eens op de al gevallen sneeuw komt is zo’n 25 centimeter. Zelfs de wintersportdorpen kunnen in de loop van vandaag wit kleuren. De temperatuur ligt namelijk onder het vriespunt en dat blijft ook de komende periode ook zo.

Dit weekend werden er al winterse beelden uit Winterberg gedeeld op social media:

Actuele beelden

Ook vandaag zijn er dikke vlokken te zien op de webcams!

phone_iphone

Volg je ons Whatsapp-kanaal al?

Wil je bericht ontvangen zodra we een belangrijk artikel plaatsen op onze website? Dat kan gaan over verse sneeuw, ontwikkelingen in de wintersportwereld of ander belangrijk nieuws wat te maken heeft met de skigebieden. Super handig, zo mis je niets! Via deze link ga je naar het kanaal en kun je op ‘volg’ klikken ›

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in