Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Veel sneeuw in SkiWelt Ellmau tijdens de eerste skidag van het seizoen

© Wilder Kaiser

Wintersportredacteur

Als je besluit dit weekend in de auto te stappen richting de sneeuw, dan is Ellmau in SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental een hele goede optie. Het ziet er prachtig winters uit in het skigebied! Vanaf vandaag kun je hier weer van de pistes genieten. Met wie ga jij die kant op?

Eerste skidag in SkiWelt Ellmau

In SkiWelt Ellmau hadden ze helemaal geen stress over de vraag of het skigebied vandaag wel of niet zou kunnen openen. Het sneeuwde hier namelijk flink de afgelopen week, waardoor de start van het skiseizoen helemaal veilig werd gesteld. Gisteren deelde het skigebied al heerlijke beelden van hoe mooi het er nu uitziet. Een echt winterwonderland!

De eerste skiërs genieten van de piste

Vandaag zijn de eerste liften en pistes boven Ellmau geopend. Op de beelden is te zien dat de eerste wintersporters al volop genieten van de pistes. Wat een feest! Het is een beetje bewolkt, maar dat mag de pret niet drukken.

LEESTIP: Wandelen met lama’s en 4 andere bijzondere winteractiviteiten in Ellmau

Wintersporten in SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental

Na Ellmau zijn ook de andere dorpen van SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental aan de beurt. De komende dagen opent er steeds meer van het skigebied. Op 17 december gaat het seizoen officieel van start en kun je overal weer skiën. De SkiWelt beschikt over 270 km aan pistes en maar liefst 21 dalafdalingen! Door de grote van dit skigebied zijn er tal van mogelijkheden voor groot en klein. Van funparks tot een iglodorp en zelfs het grootste nachskigebied van Oostenrijk. Je zult je hier niet snel vervelen.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in