Nieuwsalert per mail ontvangen

Vandaag live bij de Ischgl opening

Het team van Skiinformatie.nl is vandaag live bij de Ischgl opening en uiteraard hebben wij hier een mooie video van gemaakt. Marlene is samen met Felix op de piste te vinden en zij genieten van de prachtige condities op dit moment. Een dikke laag met sneeuw in combinatie met strak blauwe lucht en een heerlijk zonnetje. Het gebied had de opening niet beter kunnen treffen, want dit zijn voor elke wintersporter droomcondities. Bekijk de onderstaande video en geniet van de prachtige shots die wij daar gemaakt hebben. Genieten toch?

Traditiegetrouw opent Ischgl het seizoen met het Top of the Mountain Concert. Elk jaar kiest het skigebied een bekende artiest uit. Zo zijn bijvoorbeeld Elton John, Robbie Williams, Rihanna, Katy Perry en Alicia Keys al eens aanwezig geweest om het seizoen feestelijk te openen. Dit jaar heeft Andrea Berg de eer om het publiek helemaal uit zijn dak te laten gaan in Ischgl.

Live verslag Ischgl opening

Bekijk hieronder de video van Felix en Marlene. Zo zie je bijvoorbeeld dat zij de nieuwe Palinkopfbahn getest hebben. Er wordt niet in gesproken, want de beelden zeggen volgens mij wel genoeg. Ga jij nog naar Ischlg opening dit seizoen?

Ken jij skigebied Engelberg al in Zwitserland?

Wij bezochten het skigebied!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in