Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

VACATURE: Werken bij de Cin-Cin in Gerlos

Wintersportredacteur

Ooit gedacht aan een heel winterseizoen lang werken in de besneeuwde Oostenrijkse Alpen? Een combinatie tussen werken, skiën en gezelligheid, het kan nu! De bekendste après-skihut in Oostenrijk, de Cin-Cin, is namelijk op zoek naar nieuw personeel voor aankomend seizoen. Ben jij een barman of barvrouw in hart en nieren? Wacht dan niet en solliciteer! Misschien sta jij deze winter dan wel te werken bij de Cin-Cin.

Werken en skiën in Gerlos

Gerlos is een van de gezelligste skidorpen in Oostenrijk, wat ook niet anders kan met het Nederlandse publiek dat ieder jaar komt en de bruisende après-skihut Cin-Cin. De zomer is nog in volle gang, maar het duurt niet lang meer voordat de eerste wintersporters naar de besneeuwde bergen trekken. Ook de seizoensbanen gaan binnenkort van start. Heb je een tussenjaar of ben je net afgestudeerd en wil je een onvergetelijke werkervaring in de horeca rijker worden? Of ben je barman/-vrouw van beroep? De Cin-Cin is op zoek naar hardwerkende Nederlanders die wintersporters de hele winter voorzien van drankjes en gezelligheid. Beleef de après-ski een winter lang eens vanaf de andere kant.

Is de Cin-Cin op zoek naar jou?

De Cin-Cin is ontzettend populair en staat de hele winter lang iedere avond weer vol met toeristen die genieten van de bruisende après-skisfeer. Help jij de Cin-Cin de winter van 2017/2018 een goed seizoen te draaien? Hier zijn ze naar op zoek!

  • Iemand die van december tot april in Gerlos wil wonen en werken,
  • ervaring in de horeca heeft,
  • hard wil werken,
  • een echte teamplayer is
  • en van gezelligheid houdt!

Meer informatie en aanmelden voor de vacature? Ga naar deze pagina.

Beste après-ski bar van Oostenrijk

Het zou een eer moeten zijn om te mogen werken in het team, want de Cin-Cin is vorig jaar door Nederlandse wintersporters verkozen tot beste après-ski tent, op de voet gevolgd door de Goaßstall en de Hofstadl. Meer over de uitslag van de Snowplaza Awards lees je hieronder.

Het beste skigebied van 2017 volgens Nederlanders is…..

Op zoek naar iets anders? Er is nog meer!

Er staan nog meer leuke vacatures open in het gezellige Gerlos. Sta je liever in de bediening? Hotel Platzer is nog op zoek naar ervaren medewerkers voor in de bediening. Op werkeningerlos.nl lees je hier meer over. Niet alleen in de Cin-Cin, maar ook in de Country Club zijn ze nog op zoek naar ervaren medewerkers voor achter de bar. Versterk jij het team aankomend seizoen?

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in